Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiakadtam! Mondjátok, hogy ez...

Kiakadtam! Mondjátok, hogy ez nem normális dolog?

Figyelt kérdés
facebookon ismerőseim képei között láttam egy 4és fél éves kisfiút aki a képeken még cumisüvegből iszik :O igen,jól olvastátok.

2012. jún. 5. 14:58
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
72%
Én meg még 6 évesen is cumiztam, és gyönyörű szép fogaim voltak mindig is, az orvos minden alkalommal megdicsérte, ha mentünk az iskolával fogászatra. :) Amúgy magánügy szerintem, engem ilyen szinten nem izgatna más élete.
2012. jún. 5. 16:30
 22/43 anonim ***** válasza:

szerintem ebben semmi rossz nincs. én 2,5 évesem is szokott cumisüvegből inni.

most is épp azt teszi a szobájában. nem aludt délután, most lett fáradt és kért almalevet üvegből. amúgy iszik pohárból, de ez megnyugtatja, így van, hogy kéri. és ha megyünk kirándulni akkor én is viszem a cumisüveget azért mert abban egyszerűbb szállítani. már ha nincs itthon kubus üveg :)

nem tudom, engem nem izgat, ha a gyerekemnek ez ad boldogságot, hogy néha megkapja a cumisüvegét... :)

2012. jún. 5. 16:50
 23/43 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Azért egy 2,5 éves és egy 4,5 éves között van különbség bőven.

A 4,5 éves már pókeremberezik, bakugánozik, harcol, kardozik, stb. ezt így cumisüveggel nehéz elképzelni.

2012. jún. 5. 16:53
 24/43 anonim ***** válasza:
85%
Nagyobbik gyerekem 4 evesen meg cumisuvegezett,kisebbik 4 evesen meg cicizett.Na ezen tessek kiakadni.....
2012. jún. 5. 17:00
 25/43 anonim ***** válasza:
Az enyém is lóg a cicin még 3 évesen. Szerintem már nagyon nagy hozzá, én nyáron most le fogom ezt állítani.
2012. jún. 5. 17:04
 26/43 anonim ***** válasza:
53%
Azok közé tartozom, aki irigylik a kérdező problémáit. Úgy reagált, mintha péppé verta volna az a szülő a gyerekét. Ez a szülő hatásköre, szíve joga ezt a engedményt megtenni a gyerekének. Az enyém 3 éves, mostanában felfedezte a régi cumisüvegeit a szekrényben, Apa megendegi neki, hogy abból igyon (vizet), ha akar. A fogai tökéletesek, most látta fogorvos, és sose iszik semmit fogmosás után, csak vizet. Az oviban nincs cumisüveg, és itthon is csak játékból került elő. Majd megunja.
2012. jún. 5. 17:26
 27/43 anonim ***** válasza:
Nem hinném (persze lehet), hogy bakuganozás közben is ott lóg a cumisüveg a szájában, de ha igen sem izgat igazán, mert nem nekem kell leszoktatni róla, nem jelenti azt, hogy mostantól nekem is így kell tennem. Nem lesz nekem ettől se jobb se rosszabb, így nem érdekel.
2012. jún. 5. 18:24
 28/43 anonim ***** válasza:
74%
Nem is értem,hogy ezen miért akadsz ki!Mindenki úgy neveli a gyermekét,ahogy szeretné,lehet,hogy a kisfiú kötődik a cumisüvegéhez.Még jó,hogy a te gyereked a "normális" kategóriába tartozik......?!
2012. jún. 5. 21:19
 29/43 anonim ***** válasza:
80%
Az én kislányom idén érettségizett,cumisüvegben vitte magának a kakaót,mert ez megnyugtatta.Kitűnőre vizsgázott!Hi-hi-hi!Kedves kérdező,remélem ettől falra mászol!
2012. jún. 5. 22:41
 30/43 anonim ***** válasza:
86%

Az én lányom februárban töltötte a négyet és reggel este még cumisüvegben issza a tejet vagy a karamellás tejet. És éjszaka abban kapja a vizet, mert száraz nálunk a levegő és megszomjazik, így félálomban fogja az éjjeli szekrényén lévő cumisüveget, fekve kortyol párat, szinte fel sem ébred és alszik tovább. Így engem sem kelt fel és ő sem ébred fel teljesen. Reggel pedig úgy ébresztem, hogy fekve megkapja a kis tejecskéjét és azzal fokozatosan felébred és nincs hiszti, balhé a korai kelés miatt.

Lehet lepontozni, kedves kérdező.

2012. jún. 6. 07:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!