Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiakadtam! Mondjátok, hogy ez...

Kiakadtam! Mondjátok, hogy ez nem normális dolog?

Figyelt kérdés
facebookon ismerőseim képei között láttam egy 4és fél éves kisfiút aki a képeken még cumisüvegből iszik :O igen,jól olvastátok.

2012. jún. 5. 14:58
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg tudod mi a durva? Más dolgaival foglalkozni! Na én meg ezen nem tudom magam túltenni. Csak akkor bocsánatos bűn más dolgaiba beleszólni, ha a másik élete veszélyben van.
2012. jún. 5. 15:07
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy hol a határ...számomra már eljött, mert lányom könnyen, minden gond nélkül hamar leszokott a cumisüvegről, így én belőle indulok ki, csak vele van tapasztalatom.

De mondjuk más gyerekénél gondolom másként alakulhatnak a dolgok, és a hátteret nem ismerem, így durván nem fogok ítélkezni.

Egyik ismerősöm 6 éves kislány is még cumisüvegből iszik egész nap (szülei mondjuk nem is akarnak ezen változtatni), és bár nekem ez tök furcsa, bevallom pont nem érdekel, gondolom nem fog 18 évesen cumisüveggel menni az érettségire. Ha igen, akkor oké, jogos lesz a kiakadás. :)

2012. jún. 5. 15:07
 13/43 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 1,5 éves és fogalmam sincs,hogyan fogom tudni elvenni tőle a cumisüveget.De nem is rágódom rajta,tudom,hogy teljesen normális ütemben fejlődik és igazán klassz kissrác!
2012. jún. 5. 15:09
 14/43 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen fel lehet ezt is tenni kérdésnek, csak szerintem annyira nem nagy dolog, hogy ezen ki kelljen akadni. Egyes gyerekek sokáig isznak cumisüvegből, ez van. Mások meg egyáltalán nem. Az én két és félévesem például nem tud cumisüvegből inni. Sokáig szopott ha szomjas volt, aztán meg azonnal pohárból tanítottuk inni. De ennek ellenére nem rökönyödök meg azon, amit írtál, engem az ilyen nem foglalkoztat.
2012. jún. 5. 15:09
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túlságosan kiakadtál ezen a dolgon, de tudod mit? Irigyellek érte, hogy ilyesmin húzod magad az egekig, szerencsés ember vagy! :)) De hogy a kérdésedre is válaszoljak, van ilyen... Az én fiam 2,5 éves, tud pohárból inni, de reggel és este cumisüvegből kakaózik szintén. Már gondolkoztam hogy fog leszokni róla, viszont egyelőre nem zavar. Ha annak a kisfiúnak 4,5 évesen ez esik jól, akkor ámen!
2012. jún. 5. 15:24
 16/43 A kérdező kommentje:
a fogaimak is biztos jól esik ....
2012. jún. 5. 15:29
 17/43 anonim ***** válasza:
A fogakat mosni kell, és nem lesz bajuk. és nem a cumitól romlik, hanem a sok-sok cukortól.
2012. jún. 5. 15:45
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy te "értelmes" felnőttként fennakadsz ezen a dolgon, kb. olyan, mint az, hogy egy 4 éves gyerek - akinek elméletileg már nem kéne, de mégiscsak cumisüvegből iszik.

Intelligens ember magának megjegyzi, hogy "hűha", de nem akad ki rajta annyira, hogy kérdést ír ki a témában.

:):):)

2012. jún. 5. 15:45
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Bár ennyi lenne a legnagyobb problémám, hogy egy ismerős 4 és fél éves gyerek még mindig iszik cumisüvegből!
2012. jún. 5. 15:50
 20/43 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezőt nem kell bántani. Mi értelme van? Hagy akadjon már fenn a cumisüveg témán, ha akar! Nekem sem tetszik különösebben. Én igyekeztem a fiamat nem rászoktatni sem cumira, sem cumisüvegre. És az esti kakaózás tényleg rontja a fogakat, mert utána már nem mos újra fogat. A cumi pedig a fogsornak nem tesz jót, soknak elmozdulnak a fogai a sok cumizástól. Tehát éppen van mit beszélni erről.

Engem különösebben nem érdekel már, hogy mások dolgaival foglalkozzak, de amikor kicsi babám volt, még én is figyeltem a többi anyukát és eltátottam a számat, ha valamiről nagyon másként gondolkozott mint én. Ez is hozzátartozik az anyukaléthez.

2012. jún. 5. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!