Nektek mi a véleményetek a gyermek szépségversenyekről? Gondolok itt főként olyanokra, mint a Toddlers and tiaras vagy a little miss perfect?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 20:48
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon borzasztóak ezek a versenyek. Az "anyukák" meg teljesen elmebetegek. Emlékszem unokatesómat is állandóan szépségversenyekre hordták. Ma 18 éves és nem bírnak vele a szülei, ami véleményem szerint ennek is köszönhető. Késő esti versenyek, próbák, sminkelés, állandó fodrászkodás... ezek mind eltorzítják a kislányok egészséges lelki fejlődését. Anyukámat is rábeszélték egyszer, hogy engem is hagy vigyenek el. Ekkor már nem voltam annyira kicsi, olyan 12 éves. Amikor anya meglátta, hogy hogyan sminkeltek ki és mit akartak rám adni azonnal hazavitt és nem engedte az egészet. Ezek a versenyek a pénzről és a pénzről szólnak. És halkan megjegyzem az ilyen versenyek a pedofília melegágyai. És nem túloztam. A ruhák számomra egyáltalán nem szépek. Giccsesek és kihívóak. Még nekem is fáj, ha műszempillát hordok egy kislánynak egyenesen borzasztó lehet. És ha nem nyernek anyuka leszidja őket. Oda az önbecsülésük egy pillanat alatt. Ilyen kicsin is egymást méregetik, lenézően figyelik a másik mit produkál. Mini barbie klónokat csinálnak belőlük. A koreográfia gyakran kihívó és kicsike ribiket állítanak ki a színpadra. Ezeknek a kislányoknak a játszótéren, homokozóban a helyük! És nem tudom láttátok e mit etetnek velük, hogy ne legyenek fáradtak? Egy energiaitalos, koffeines cukorkát! FELHÁBORÍTÓ!!!
2012. jún. 3. 14:21
12/13 anonim válasza:
Komolyan, tényleg van ilyen? Műfogsor és műszempilla? Én már attól kiakadok, ha egy kislánynak kilakozzák a körmét és úgy jön az oviba. Eszembe nem jutna elvinni, szerintem mindenkinek a sajátja a legszebb és nem szabad ilyennek kitenni, ráadásul a személyiségét is rossz irányba viheti könnyen.
13/13 A kérdező kommentje:
Tényleg van ilyen! SAJNOS!!!!
2012. jún. 4. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!