Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Miss Little Perfect szépségversenyekről? Írd be keresőbe ha nem ismered!

Figyelt kérdés
Ha nem ismered őket írd be a youtube keresőbe. Nagyon kíváncsi lennék rá kinek mi a véleménye erről. Utána én is leírom.
2012. márc. 2. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyomorforgató, undorító, zömében dagadt, "nekem nem volt rá lehetőségem" anyukák által ribiknek kikent-kifent lánykák felvonultatása.

Nekem (mások szerinti is) két gyönyörű lányom van, de eszem ágában sincs elcipelni ilyen megmozdulásokra, de még egy babaszépségversenyre sem! Ez nem gyerekeknek való.

2012. márc. 2. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A tévében már láttam ilyen szépségversenyeket, nekem nem tetszik, hogy a kislányokból "csinálnak" egy 16-18 évnek kinéző kamaszlányt. Az anyukák szeretnék a kislányaikon keresztül megvalósítani mindazt, ami nekik nem sikerült. Ha lányom lenne biztos nem tenném ki ilyennek, de nem ítélem el azokat sem akik, indítják a lányaikat ilyenen, magánügy.
2012. márc. 2. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak természetes szépségükkel versengenének ezek a leánykák, akkor sem tartanám túl helyesnek. De amit ezek a szülők művelnek a gyerekeikkel az már beteges.
2012. márc. 2. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Az a kislány pedig, aki nem nyer, milyen lelki törést kaphat. Nem normális, ráadásul szerintem zömében pedofilok nézik.
2012. márc. 2. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Jaj nem. Kifent,kikent,műhaj,barnító spray...

Szerintem borzalmas az egész. Láttam már ilyen műsort,voltak azért szép és természetes kislányok,de az a zsűrinek SOSEM nyerte el a tetszését.

[link]

2012. márc. 2. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Most már tudhatjuk neked mi a véleményed?
2012. márc. 2. 20:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Természetesen én is gusztustalannak tartom. Nekem egy kislány úgy szép ahogy van: nincs smink, műhaj, műszempilla... Csak maga szép. Mondjuk én a felnőtt nőknél is a természetességet tartom szépnek. Én be is tiltanám az ilyen versenyeket. Én igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy van e itt olyan, aki a másik véleményen van, mert kíváncsi lennék mivel érvelt volna.
2012. márc. 2. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy időben futott a tv-ben is, nem tudom, hogy most megy-e még, de szerintem undorító. Néha néha megnéztem akkor és eléggé kiábrándított pl amikor műfogsort csináltak a kislánynak csak azért, mert éppen hullajtotta a fogait. Gusztustalan Egy gyerek legyen szép a természetessége miatt. Amúgy annyira szépek lettek volna smink, műhaj, műfog nélkül is. Én tuti nem vinném a lányomat ha lenne.
2012. márc. 2. 22:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk én arra is kíváncsi lennék, hogy azok az idióta zsűritagok mi alapján döntik el melyik kislány nyerjen. Nem jól táncolt? Ez olyan mintha azt mondanánk: nem jól homokozott, rosszul hintázott a kislány.
2012. márc. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!