Nektek mi a véleményetek a Miss Little Perfect szépségversenyekről? Írd be keresőbe ha nem ismered!
Figyelt kérdés
Ha nem ismered őket írd be a youtube keresőbe. Nagyon kíváncsi lennék rá kinek mi a véleménye erről. Utána én is leírom.2012. márc. 2. 18:17
1/9 anonim válasza:
Gyomorforgató, undorító, zömében dagadt, "nekem nem volt rá lehetőségem" anyukák által ribiknek kikent-kifent lánykák felvonultatása.
Nekem (mások szerinti is) két gyönyörű lányom van, de eszem ágában sincs elcipelni ilyen megmozdulásokra, de még egy babaszépségversenyre sem! Ez nem gyerekeknek való.
2/9 anonim válasza:
A tévében már láttam ilyen szépségversenyeket, nekem nem tetszik, hogy a kislányokból "csinálnak" egy 16-18 évnek kinéző kamaszlányt. Az anyukák szeretnék a kislányaikon keresztül megvalósítani mindazt, ami nekik nem sikerült. Ha lányom lenne biztos nem tenném ki ilyennek, de nem ítélem el azokat sem akik, indítják a lányaikat ilyenen, magánügy.
3/9 anonim válasza:
Ha csak természetes szépségükkel versengenének ezek a leánykák, akkor sem tartanám túl helyesnek. De amit ezek a szülők művelnek a gyerekeikkel az már beteges.
4/9 anonim válasza:
Az a kislány pedig, aki nem nyer, milyen lelki törést kaphat. Nem normális, ráadásul szerintem zömében pedofilok nézik.
5/9 anonim válasza:
Jaj nem. Kifent,kikent,műhaj,barnító spray...
Szerintem borzalmas az egész. Láttam már ilyen műsort,voltak azért szép és természetes kislányok,de az a zsűrinek SOSEM nyerte el a tetszését.
6/9 anonim válasza:
Most már tudhatjuk neked mi a véleményed?
7/9 A kérdező kommentje:
Természetesen én is gusztustalannak tartom. Nekem egy kislány úgy szép ahogy van: nincs smink, műhaj, műszempilla... Csak maga szép. Mondjuk én a felnőtt nőknél is a természetességet tartom szépnek. Én be is tiltanám az ilyen versenyeket. Én igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy van e itt olyan, aki a másik véleményen van, mert kíváncsi lennék mivel érvelt volna.
2012. márc. 2. 22:02
8/9 anonim válasza:
Egy időben futott a tv-ben is, nem tudom, hogy most megy-e még, de szerintem undorító. Néha néha megnéztem akkor és eléggé kiábrándított pl amikor műfogsort csináltak a kislánynak csak azért, mert éppen hullajtotta a fogait. Gusztustalan Egy gyerek legyen szép a természetessége miatt. Amúgy annyira szépek lettek volna smink, műhaj, műfog nélkül is. Én tuti nem vinném a lányomat ha lenne.
9/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk én arra is kíváncsi lennék, hogy azok az idióta zsűritagok mi alapján döntik el melyik kislány nyerjen. Nem jól táncolt? Ez olyan mintha azt mondanánk: nem jól homokozott, rosszul hintázott a kislány.
2012. márc. 2. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!