Mit gondoltok a gyerek szépségversenyekről?
Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok, ahol póthajaznak, kifestik, bebarnítják a gyereket.2011. febr. 21. 12:49
1/11 anonim válasza:
undorodok tőlük.
görbetükör: http://www.youtube.com/watch?v=yXtLsFsB70c
2/11 anonim válasza:
Nézd meg az anyukákat. Általában túlsúlyos, átlagos, vagy csúnya nők. A gyerek által próbálnak kiemelkedni a tömegből, ahelyett, hogy hagynák Őket gyereknek lenni.
3/11 anonim válasza:
Szeretem nezni a tvben,de soha nem neveznem be a lanyom egy ilyenre.ezek az anyukak a lanyaikon akarjak kielni azt ami talan nem sikerult nekik.
Meg lehet nezni milyenek az anyukak,tobbsege kifejezetten csunya.
Sajnalom mikor a gyerekeke sirnak,almosak meg menenek haza de az anyuka fel van porogve,meg kell varni a dijatadast.
5/11 anonim válasza:
Beteges, megbotránkoztató, felesleges dolognak tartom. Utálom nézni is!!!
6/11 A kérdező kommentje:
Én rosszul vagyok az ilyen műsoroktól, a lányom meg imádja. Ő még nem látja, hogy szegények nem gyerekek. Nekem groteszk látvány egy kislány átalakítva egy "nőnek". A szülők meg...na igen, ez nekem is feltűnt, mind úgy néz ki.
2011. febr. 21. 12:58
8/11 anonim válasza:
Azt, hogy ez nem a gyerekekről szól, hanem a szüleikről. A gyerek itt csak egy bábu.
9/11 anonim válasza:
Undorító...nem vásári majom, hogy mutogassam.
Az pedig nem tekinthető "szépség" versenynek, ahol mindenféle műkütyükkel pótolják a hiányosságokat.
Baromira sajnálom a kicsiket, mert eszméletlen torz világképük lesz.
10/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Eleve nem tartom jó dolognak, hogy megméretik a gyerek szépsége, amikor az önértékelése még csak kialakulóban van. És azt is furcsállom, hogy mini-felnőttet csinálnak belőlük, nekem ez már kicsit pedofil-csalogatónak tűnik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!