Nektek mi a véleményetek a gyermek szépségversenyekről? Gondolok itt főként olyanokra, mint a Toddlers and tiaras vagy a little miss perfect?
Pont ma néztem bele a Toddlers and Tiarasba! Hát botrányos... Főleg,amikor az anyuka szinte rángatja a kislányát a színpadon,látszik,hogy a háta közepére nem kívánja a gyerek,erre még a végén kijelenti a kedves mami,hogy amíg a gyerek élvezi,csinálják! Hát pff..
Na meg a sminkelés... hát kész vagyok!!! Ekkora buta szülőket!
Láttam pár részt a little miss perfectből, de nem is tudom minek néztem! Egy tipikusan olyan műsor, amit nem akarsz nézni, mégis muszáj. Ha megfigyelitek az anyukák 99 %-a túlsúlyos (nem szeretnék megsérteni senkit sem!) és véleményem szerint a saját bugyuta vágyaikat erőltetik a kislányaikra. Szerencsétlenekre műfogsort, meg póthajakat aggatnak és némelyiknek ízléstelen a produkciója is. A sminkekről már nem is beszélve!
A zsűriben az a fazon meg nyaldossa a szája szélét!
A műsor ízléstelen és borzalmas! Azok az anyák meg felelőtlen, önző dögök! A kislányok sokszor sírnak, az anyák meg lelkileg terrorizálják őket.
El sem tudom képzelni, hogy normális ember leül a tévé elé és jóérzéssel végig tudja nézni ezt a műsort.
Nekem fiam van, de ha kislányom lenne sem tenném ki ilyesminek.
Utálom azt a műsort!!!
DE a múltkor az volt a tv-ben az egyetlen nézhető, volt benne egy 15 vagy 18 hónapos kislány aki "fellépett" de az anyja szerint nem hozta a formáját...
Az anyja egy borzalom volt, valami visító madárhangon kommunikált a kicsihez.
Komolyan aki kitalálta ezt a műsort nem normális.
Az anyukák meg vagy nagyon kövérek vagy nagyon rondák..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!