Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a gyermek szépségversenyekről? Gondolok itt főként olyanokra, mint a Toddlers and tiaras vagy a little miss perfect?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Pont ma néztem bele a Toddlers and Tiarasba! Hát botrányos... Főleg,amikor az anyuka szinte rángatja a kislányát a színpadon,látszik,hogy a háta közepére nem kívánja a gyerek,erre még a végén kijelenti a kedves mami,hogy amíg a gyerek élvezi,csinálják! Hát pff..

Na meg a sminkelés... hát kész vagyok!!! Ekkora buta szülőket!

2012. jún. 2. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Láttam pár részt a little miss perfectből, de nem is tudom minek néztem! Egy tipikusan olyan műsor, amit nem akarsz nézni, mégis muszáj. Ha megfigyelitek az anyukák 99 %-a túlsúlyos (nem szeretnék megsérteni senkit sem!) és véleményem szerint a saját bugyuta vágyaikat erőltetik a kislányaikra. Szerencsétlenekre műfogsort, meg póthajakat aggatnak és némelyiknek ízléstelen a produkciója is. A sminkekről már nem is beszélve!

A zsűriben az a fazon meg nyaldossa a szája szélét!

A műsor ízléstelen és borzalmas! Azok az anyák meg felelőtlen, önző dögök! A kislányok sokszor sírnak, az anyák meg lelkileg terrorizálják őket.

El sem tudom képzelni, hogy normális ember leül a tévé elé és jóérzéssel végig tudja nézni ezt a műsort.

Nekem fiam van, de ha kislányom lenne sem tenném ki ilyesminek.

2012. jún. 2. 20:59
 3/13 anonim ***** válasza:
7%
Nekem tetszenek a kislányok a szép ruhák végett! De néha én is kiakadok, műfogsort kapott az egyik kislány a multkor :S
2012. jún. 2. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Ne haragudj,de szerintem egyáltalán nem szépek a ruhák.. Kirívóak és csicsásak az tény.
2012. jún. 2. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Utálom azt a műsort!!!

DE a múltkor az volt a tv-ben az egyetlen nézhető, volt benne egy 15 vagy 18 hónapos kislány aki "fellépett" de az anyja szerint nem hozta a formáját...

Az anyja egy borzalom volt, valami visító madárhangon kommunikált a kicsihez.

Komolyan aki kitalálta ezt a műsort nem normális.

Az anyukák meg vagy nagyon kövérek vagy nagyon rondák..

2012. jún. 2. 22:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondjátok. Borzasztó. Sógornőm kislánya 18 hónapos és állandóan hordja szépségversenyekre meg reklámfilm válogatásokra,stb. Nekem 2 éves a kislányom és engem is folyton el akar rángatni,hogy nevezzem be a kislányomat. Egyszer addig cseszegetett,míg végül elmentem vele,de csak megnézni. Hát szörnyű volt,hogy "backstageben" az anyukák mit csinálnak. Alapozzák a babák arcát,a kicsi ordít miközbe anyukája fésüli. Komolyan milyen anya az ilyen,ha nevezhető egyáltalán annak?
2012. jún. 3. 05:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyeneket betiltanám, mert nem ez az anyák feltűnési viszketegségéről szól, és nem a gyerekek akarják.
2012. jún. 3. 06:54
 8/13 anonim ***** válasza:
*mert ez az anyák feltűnési viszketegségéről szól. Bocsánat! Előző voltam.
2012. jún. 3. 06:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem szeretem a szépségversenyeket. De ha már rendeznek, akkor ott a kislány természetesen nézzen ki. Műfog, műhaj, mű szempilla, kilónyi smink, barnító.... Úgy néznek ki, mint a saját dédanyjuk az 1930-as években. Gyakorlatilag semmi nincs ott, ami maga a kislány lenne. Akkor, hogy beszélhetnek legszebbről? Azok a rettenetese betanított mesterkélt mozdulatok...
2012. jún. 3. 08:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a 08:56-os válaszolónak. Ha már szépségversenyről van szó, akkor a természetes szépséget nézzék. De ennek idősebb korban is így kéne lenni. Persze, akár természetes szépségről van szó, akár nem, ez nem óvodás gyerekeknek való!
2012. jún. 3. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!