A DAC korszak mikor múlik el?
Már ott tartok, hogy a boltba sem merek elmenni vele.
Az sem mindegy a kosárnak milyen szine van, ha a rakás legalján egy kék van akkor az kell, nem kapja meg hisztirohamot kap.Mindenki minket néz, zöldséges részleg közepén fetrengés.....
Megáll egyhelybe,vesz egy nagy levegőt és torkaszakadtából ordítani kezd........
2,5 éves.
Egész apróságokon kiborul. Valami nem úgy van ahogy szeretné üvültés, és csapkodás.
Kezdem feladni. De azt mondják sokan, hogy következetesnek kell maradni, nem megengedni mindent. Gyenge vagyok...... 30 perc visítás után általában fel szoktam adni. Már elkéstem és elrontottam?
Köszönöm a választ! Hát megpróbálom, de sajnos már a tűrőképesség határán vagyok úgy érzem. Sajna elmagyarázni nem tudom neki, vagyis elmagyarázom, de nem is figyel, csak ordít...
Most azon tört ki a balhé, hogy halkabbra vettem a Thomas mesét. Kimentem a lakásból. Most meg bűntudatom van.
3-4 éves korra ez elmúlik ugye?
Oviban mi történik az ennyire dacos kicsikkel?
Minden gyereknél meg kell találni a megoldást, néha sokáig tart a keresgélés.
Ne a hiszti vagy dühroham alatt magyarázz, hanem akkor, ha már befejezte és megnyugodott, mert addig max. bla, bla, bla- ennyit fog érteni.
Van, amikor segít a meghökkentés- pl. ha leül a bolt közepén, ülj le te is. Ezzel egy pedagógus barátnőm próbálkozott, a hisztiző, fetrengő lánya mellé leült az Auchanban, a hisztit, mint amit elvágtak, és csak annyit kérdezett a kislány, anya, te mit csinálsz?! A válasz: azt, amit te!
Próbáljátok előre tisztázni a szabályokat. 1 dolgot választhat a boltban. Vagy próbáld meg bevonni, kiválaszthatja a tejfölt, találjatok ki mesét, hogyan kerül a túrórudi a boltba...
Baromira nehéz, tudom. Mindig okosnak, türelmesnek, kreatívnak lenni... Próbáld meg lazán, de következetesen csinálni.
Az én fiam még csak a hisztikorszak kezdetén van, egyelőre segít a hideg vizes arcmosás, vagy egyszerűen ott hagyom a szőnyegen, de már készülök lélekben a durvább időszakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!