Ez krupp lenne? Vagy egy sima megfázás?
Figyelt kérdés
2 és fél éves a fiam,most megint ugat.Napközben egy párat,éjjel többször ugat,kapkodja a levegőt.Ha felveszem,jobb lesz neki.És mutatja,hogy fáj a mellkasa,háta.Ez kb másfél havonta előjön.2012. máj. 29. 05:26
1/1 anonim válasza:
A kruppot diagnosztizálták, vagy csak aggódásból kérded?
Igazából a krupp nem köhögés jellegű, hanem mintha nem kapna rendesen levegőt a gyerek. Szerintem összetéveszthetetlen, sajnos. Olyan "húzósan" szívják be olyankor a levegőt, mivel a légcső beszűkül. Kívülről is látszik, nekem mutatta is a nővér a kórházban, a nyaknál, a kulcsont alatt "beremeg" a levegővételnél.
Ha hideg hatására (pl. beállítod a nyitott hűtő elé, mivel most kint nincs elég hideg) enyhül, akkor az lehet krupp. Bár az tudomásom szerint nem fáj. Lehet, hogy nektek inkább valami krónikus hurut okozza. Doki mit mond?
Sóbarlangba jártok? Az nagyon sokat segítene szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!