Elvinnéd ma a szakrendelésre, vagy várnál holnapig? Krupp
Nagyobbik gyerekem ismét kruppos. Már unom, hogy havonta rájön... 2 hete gyógyult meg, most éjjel megint kezdődött minden. Eddig a gyerekorvoshoz vittem, de ma van fül-orr-gégészeti szakrendelés délután. Meg holnap délelőtt.
Te elvinnéd ma, vagy várnál reggelig? Napközben ugyebár jobban van,de éjjel nem tudom mi vár ránk. Tudom, ugyanazt a gyógymódot mondanák a szakrendelésen is, de már kezdek aggódni, hogy nincs e valami egyéb elváltozás, ami miatt havonta kruppol.
A pici is kruppos, de ő nem lesz beteg minden felsőlégúti nyavjakor.
Szóval, vinnéd vagy várnál másnapig?
Szia. Én mindenképp vinném a gyerekem. Én is szülő vagyok, jelenleg sajnos mi is betegen itthon, nappal semmi baj a közérzetével, de este...:(
Ja és tényleg nem akarlak ijesztgetni, de a barátnőm kisfia is kruppos, múlt héten otthon volt, most a kórházba fekszik tüdőgyulladással. A doki szerint ha időbe viszi, most otthon lehetne.
Minél előbb vidd el.
Éppen tegnap hallottam a híradóban egy nagyon szomorú esetet egy 3 éves kruppos kislányról. Ha nem láttad, inkább el sem mesélem.
16:12-es vagyok
Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni. Már megbántam, hogy ezt leírtam. Azt hozzátenném, hogy az ismerősöméket ért tragédiához nem csak a kruppnak volt köze, de sajnos közrejátszott. Ezzel csak a figyelmedet szeretném felhívni arra, hogy nem játék ez a betegség. Inkább minden éjjel ügyelet, minthogy nagyobb gond legyen.
Én mindenképp elvinném.Tegnap hallottad a kruppos gyereket?1 hónapig kezelték s egyszercsak a váróban befulladt s meghalt.
Ez nem játék!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!