Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2éves kisfiamnak a középső...

2éves kisfiamnak a középső lábujja be van dagadva és vörösödve ez szerintetek mitől lehet? Voltunk orvosnál is és nem tudja mitől lehet? Megfázhatott ilyen létezik?

Figyelt kérdés

2012. febr. 15. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Nem tudja az orvos mitöl van?

Izületi, csonti, vagy köröm?

2012. febr. 15. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fagyás! Amikor kislány voltam, hiába húztam kesztyűt rendszeresen bedagadtak az újaim(vörös, viszket, dagadt, és fájt ha mozgattam)kaptam rá "fagyi"krémet az sokat segített.
2012. febr. 15. 13:41
 3/7 A kérdező kommentje:
nem köröm az biztos ,de nagyon piros Bactroban kenőcsöt írt rá ,de nem javult tőle ,nem tudom mi lehet ??? vagy bele rúgott valamiben én már arra is gondoltam...
2012. febr. 15. 13:43
 4/7 A kérdező kommentje:
fagyi krém ???az mi?? :) hát nem tudom de pont a középső ujja fagyot volna meg? aggódom érte ,de nem tudom mi lehet.kint sem voltunk sokáig a hidegben,
2012. febr. 15. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem rúgott bele valamibe erőteljesen?
2012. febr. 15. 13:47
 6/7 A kérdező kommentje:
de egyszer igen csak akkor nem vettem annyira figyelembe és akkor semmi sem látszott még 2 nap múlva sem ,elviszem bőrgyógyászatra azt hiszem....
2012. febr. 15. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy belerúgott valamibe, az nem volt annyira vészes, viszont megsérült a körömágya, és az néhány nap múlva, ahogy lassan nő közben a köröm, begyullasztotta, és mivel pici az egész, így mindenhol bedagadt.

De tényleg mutasd meg dokinak!

2012. febr. 15. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!