Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az létezik hogy 27 hónapos...

Az létezik hogy 27 hónapos kislányomnak koszmos a feje?

Figyelt kérdés
Baba korában soha nem volt neki! Ez mitől van? Mindig tisztán van tartva a haja. Nektek mi vált be a legjobban az eltűntetésére??
2012. jan. 31. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Babe sampon nekünk nagyon bevált, igaz nem olcsó, de mi már 4. hónapja használjuk az első tubust, nem kell sok belőle, és mikor elmúlt már nem is kell minden nap használni.
2012. jan. 31. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk kis korában volt, én csak feláztattam babaolajjal, aztán letörölgettem vattapamaccsal. És most visszatért és én is el vagyok csodálkozva, mert a lányom 22 hónapos. Kb 5 hónaposan volt neki utoljára ezelőtt. Arra gondoltam, hogy lehet a sapka miatt? Bemelegszik és emiatt? Nem tudom...
2012. jan. 31. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is előfordult még, 27 hónapos szintén. Babe samponnal mostuk párszor és elmúlt. Pedig Neki is rendben van tartva a feje/haja...
2012. jan. 31. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:

22 hós a lányom, nálunk is előjött megint. Utoljára pár hónaposan volt.

A Babé sampon nem csípi a szemet?

Egy nagy küzdelem nálunk a hajmosás. Ha meg még a sampon is csíp...

2012. jan. 31. 23:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Előfordulhat..gyerekorvos véleményét is kikérheted, de ha gyorsabb megoldást keresel ott a frezi koszmó olaj és van hozzá csomiban könnymentes sampon - tudom ajánlani
2012. febr. 21. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!