Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik, hogy a 10 hetes...

Létezik, hogy a 10 hetes kislányomnak jön a foga?

Figyelt kérdés
Álladóan folyika nyála és csócsálja a kezét,ezért benéztem a szájába és mintha 2 fehér kis folt lenne az ínyén.Ez a fogacskája lenne?Még szopikál!Vagy ez enm is befolyásolja?
2010. jún. 2. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, nagyon korai lenne!

A fogacska amikor kibújik, akkor egy kis átlátszó csík, egy kis szintelen rece-fice látszik majd :)

2010. jún. 2. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
A szopi nem befolyásolja, de 10 hetesen még elég korai a fogzás. A foggyökképződést már érezheti, attól folyhat a nyála is, de szerintem nem jól láttad azt a fehér valamit a szájában. Vagy lehet, hogy eleve foggal született? Ismerek olyan babát is, de ez elég ritka.
2010. jún. 2. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is pont ezt csinálja a kisfiam 11 hetesen. Én is látok az ínyén két fehér foltot, bár nem a metszőfogánál, hanem az alsó jobb és bal szemfogánál.Először azt hittem, hogy szájpenésze van... Szerintem elkezdődött a fogzásuk, de ez eltarthat hosszabb ideig is, amíg kibújnak. A szoptatás nem befolyásolja a fogzás idejét.
2010. jún. 3. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is ekkor kezdődött, +nálunk az orra is folyt. Dokink mondta, hogy a fogcsírák kezdtek mozgolódni. Ez nem azt jelenti, hogy ki is jön, még akár hónapok is eltelhetnek mire innen kibújik. 13 hetes, nyálazik, rágja az öklét, folyik az orra, ott a pontocskák, fog sehol.

A nagyobbik fiamnak mikor jött az első foga, akkor is ezek voltak a tünetek, de volt más is. Éjjel felkelt 2x-3x (addig soha), visítva sírt (mint akinek fáj vmi), és ahogy az öklét bekapta forgatta, rángatta a fejét, úgy dörzsölte az ínyét. Nah innen volt 2 hét mire kibújt (ö 4 hós volt).

2010. jún. 3. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szopit nem befolyásolja, a nagy 14 hónapig szopizott.
2010. jún. 3. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alakulhatnak a fogacskák. Nálunk is kb ilyenkor kezdődött, ugyanilyen tünetekkel. Most 16 hetes, és már recés is neki a két foltocska, és már egyre többször kezd el keservesen sírni egyik pillanatról a másikra. Olyankor még cicivel sem lehet megvígasztalni.
2010. jún. 3. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
10 hetes kisfiamnál ugyanez a helyzet, erősen nyálazik, amit eddig soha, és ott van egy fehér pötty a bal alsó metszőfoga helyén. Tutira nem szájpenész, olyan, mint egy miniatűr igazgyöngy az íny nyálkahártyája alatt.
2010. jún. 3. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen jöhet a fogacska.Az én fiamnak 3 hónaposan foga volt.A szopit nem befolyásolja csak ha fáj és nem tud ráharapni a cicire.9 hónapig szopizott.A lányom most 3 hónapos és ő is fogzik.
2010. jún. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!