Létezik olyan itatópohár, ami nem szelepes? És nem kell úgy szívni, hogy behorpadjon a gyerek homloka!
Rossmann babydream (magas, karcsú, szilikon fejű és NÜBY), vagy DM Babylove-os(kis tömzsi, fogantyús üveg, szilikon fejű, szintén NÜBY).
Nálunk ezek váltak be.De amúgy a Müllerben is van a karcsú típusból csak ott NÜBY néven is fut.Nekünk nagyon bevált :)
13 hós kiscsaj anyuja
Szuper köszi!:)
Megyek a DM-be(az van itt)és megnézem.Vettem egyet a Tescoban múltkor valami ,Baby bear vagy valami ilyesmi,de fele mindig a táskámban van a víznek...és nem csőrön folyik ki,hanem a tetőnél :(
Nekem Tommee tippe van, ilyen.
Kortyra jön belőle, de ha fejre fordítom és megrázom semmi. :-) És jó is zár.
Nekünk ilyen van, de nem tudom hol lehet kapni. Én egy turiban vettem újonnan 200 Ft-ért.:)
Az itatócsőrt le lehet hajtani ha nem használod, vagy táskába teszed, ezzel van elzárva, és nem folyik ki belőle semmi. Nem szelepes, és a kupakot leszedve pohárként is használható.
Én nagyon szeretem, mert az Aventes itatókból mindig kifolyik a víz, hiába ott a szelep.
Utolsó vagyok, lemaradt a link:
Köszönöm a válaszokat!
Mostmár van miből mazsolázgassak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!