Nagy a baj? Mit csináljak? 3,5 éves fiam még mindig csak a pelusba hajlandó kakilni?
Kb. 3 hónapja lett napközbenre szobatiszta: Éjszakára még ráadom a pelenkát, mert épp orrmandula műtétre készülünk, nyitott szájjal lélegzik és ezért nagyon sokat iszik éjjel. Nappali alvásnál itthon már nincs rajta pelenka, de a bölcsiben folyton ráadadják, mert hogy mindig van pisi benne amikor leveszik róla. Mondtam már nekik, hogy itthon is belepisil ha ráadom. Tudja hogy rajta van és mehet...
Viszont kakilni csak itthon kakil, pedig már több mint egy éve bölcsis. Amikor szobatiszta lett, négy napig nem kakilt, aztán mindig csak este amikor fürdés után ráadtam a pelust, most meg már szól hogy kakilnia kell és pelenkát kér! Hiába próbálom, nem hajlandó a wc-be kakilni! :(
Egyébként a pisilést is addig húzza amíg csak tudja...
Mi kisfiunk is húzta mindkettőt. Pisit egész nap képes volt visszatartani, mert ő ráadásul máshol sem szeretett pisilni. Akkor már inkább fánál. Viszont nálunk a másság az volt a kakesznál, hogy láttam, hogy csak szórakozik, hatásvadászatot csinált mikor a bugyiba engedte. Addig szólt, bár nem kért pelust, de szólt. Első után mondtam, hogy ne menjen a szép gatyóba, mert combos lesz. Ki is próbálta, meg is kapta, sose ment be többet. De nálatok nem tűnik az írásodból hatásvadászatnak.
Már majdnem jól csinálja, hamarosan menni fog. Egyszer ha nem otthon lennétek, és nem lenne pelus, akkor lehet kénytelen lenne, és az lenne a töréspont. Mert hidd el, hogy már nem szivesen, de lehet még babáskodásból akarja már csak a pelusba csinálni.
TÜrelem, nemsoká vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!