Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lassan 3 éves lányom csak a...

Lassan 3 éves lányom csak a pelusba hajlandó kakilni. Hogyan vegyem rá, hogy a bilibe/wc-be kakiljon?

Figyelt kérdés
1 hónapja kezdtük a szobatisztaságra szoktatást. Itthon már bugyi van rajta és a pisi mindig bilibe megy. Kakinál viszont kéri a pelust. Ha nem adom és kérem, hogy bilire üljön, akkor inkább nem kakil. Volt valakinél ilyen? Mi volt a megoldás?
2010. jún. 16. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:

A 4,10-es válszt én adtam. A többi is hasznos-szerintem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2010. jún. 16. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk az vált be, hogy pónis/hercegnős/egyéb bugyipelust vettem neki, és amikor belement a kaka vagy a pisi, akkor látványosan sajnáltam a pónikat és a hercegnőket, hogy most sírnak mer belement a cucc. 1-2 hét alatt rászokott a bilire.

2010. jún. 17. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

az én kisfiam-aki már 7 éves- anno ugyan így volt. a pisi az nagyon hamar ment, eleinte a kakilás is, de valaki okos azt mondta neki hogy a wc-ből kijön a klotyómanó és utána nem mert ráülni. Egy darabig én is vettem a pelust, aztán már közeledett az ovikezdés, és mit volt mit tenni: amikor befogtuk az utolsó pelust is megmutattam neki, hogy nincs több. Elvittem magammal a boltba, és mondtam neki, hogy a boltosnénik nem adnak több pelust az anyának, mert akinek már ilyen nagy és okos kisfia van, az már tud wc-be kakilni. Megértette, hogy egyrészt már nem adnak a boltban, másrészt meg nincs anyának pénze már pelusra. és onnantól kezdve a wc-be produkált.:)

2010. jún. 20. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!