Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » összevont csoportba viszed...

összevont csoportba viszed nyáron oviba a gyermeked?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem, de nekem könnyű,mert itthon vagyok az öccsével.
2012. máj. 24. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én sem viszem.
2012. máj. 24. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Viszem, sajnos a munkahelyemen nincs nyári szünet. De nem probléma, tavaly is ment, ilyenkor egész nap kint vannak az udvaron, viszipisztolyoznak, lavórból horgásznak, nagyon jól elvannak, nincs is bent sok gyerek, és az összes óvónénit ismeri, szóval nincs emiatt rossz érzésem.
2012. máj. 24. 22:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
igen, júliusba itthon leszünk (az ovi zárva van, mi meg akkor vagyunk szabin-dajka vagyok ahova a kisfiam is jár oviba). De augusztusba már munka, így megyünk mind a ketten.
2012. máj. 24. 22:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nálunk munkamegosztás van. Két hetet én veszek ki, két hetet az apja, két hetet a nagyszülők. A hátránya, hogy soha nem vagyunk egyszerre szabin apával, csak hétvégenként tudunk kimozdulni kicsit.
2012. máj. 24. 22:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Én összevont csoportba viszem, tulajdonképpen már mától délutánonként összevonják őket, volt már ilyen, nem volt semmi gond. A lányom kiscsoportos a nagyok eléggé vigyáznak rájuk. Július második felétől 1 hónapra lesz zárva az ovi (másik oviba kellene vinni addig), akkor nem fog menni, mert másik oviba otthagyni kb. olyan lenne, mintha még egyszer be kéne szoktatni. :)
2012. máj. 25. 08:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen nálunk nyáron összevont csoport van.Kénytelen vagyok vinni mert ennyi szabadság nincs.Augusztusba nincs ovi akkor leszünk apával szabadságon plusz még a nagyszülők is vállalnak unokázást.Sajna csak így tudjuk megoldani.
2012. máj. 25. 09:17
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Igen, viszem. Egyedül vagyok vele, így nincs is sok más választásom. Egyébként elég nehezen szokott be az oviba, így nem is akarnám, hogy egész nyáron itthon legyen, és minden kezdődjön elölről szeptemberben. Júniusban végig jár majd, júliusban lesz az oviszünet, akkor itthon leszünk, anyukám, apukám segít, augusztusban mennie kell.
2012. máj. 25. 09:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert itthon vagyok az addigra már két kisebbel. De ha nagyon szeretne menni a társai közé, megbeszéltük az óvónénivel, hogy egy-egy fél napot esetleg olykor bemehet.
2012. máj. 28. 12:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen megy.Nincs ennyi szabadságunk,de nem is vennénk ki csak emiatt.3 hetet nem fog menni,amikor zárva van az ovi és ügyelet sincs.Ezt meg is tudjuk oldani,igaz segítséggel(anyukám,szomszéd lány)
2012. máj. 29. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!