Egy kisgyereket nagyon megviseli, ha évvesztesség miatt ismételnie kell a nagycsoportot és új csoportba, új óvónőhöz kerül? Aztán egy év múlva meg az iskola miatti váltás?
Nálunk is a kiscsoportot járja kétszer a lányom.
De szerintem nem kell nagyon aggódnod. Ha egy kicsit meg is viseli, akkor is túl lesz rajta.
Én anno így jártam, mert sokáig mamám vigyázott rám itthon, majd bekerültem egy nagycsoportba, de évvesztesség miatt a nagycsoportba kétszer mentem, majd jött a suli, tehát 3 év alatt 3 csoporttal ismerkedtem meg.
S itt vagyok, jól vagyok. :)
Persze akkor furcsa volt, na de legalább jól megedződtem. :)
Nekünk kicsit más a helyzetünk, mert vegyes csoportba járt a gyermek, de őt ott is megviselte, hogy az összes barátja elment, és a 4. évet jó sok picivel együtt kellett töltenie. Kb. újra be kellett szoknia emiatt. Ja, és ráadásul az óvónőket is cserélgették.
Szóval én a kiscsoport ismétlésére szavaznék inkább.
Ónónéni a barátnőm. Ő javasolta,ha tehetem,ne a kiscsoportot ismételtessem a gyerekemmel, hanem a középsőt.
Ksicsoportban még gyakori a sírás, új dolog, új emberkék körülötte, és ezt egymás után kétzser átélni,nem lehet kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!