Láttatok már csúnya babákat, kisgyerekeket? Ilyenkor dicsértétek a szüleinek, hogy milyen szép, vagy inkább csak hogy milyen ügyes?
Valahogy nem tudom azt mondani egy csúnya babára, hogy szép. Nem jön ki a számon ez a szó, inkább azt mondom, hogy aranyos.
Amúgy minden anyukának a saját babája, gyereke a legszebb.
Utolsó: hát ez óriási :-)
Jót nevettem rajta.
Én sem értem, hogy lehetséges, tényleg mindenki ennyire udvarias vagy az anyaság vakká teszi a nőket?? Jó pár csúnyácska babát, gyereket láttam már, mégis sokszor azt tapasztalom, hogy azt írják/mondják (pl. fórumon, ahol fotókat is tesznek fel a gyerekekről), hogy milyen gyönyörű meg csodaszép, miközben éppen, hogy nem az.
Én meg kínosan érzem magam, de akkor sem vagyok hajlandó beállni a sorba. Nem fogom azt mondani, hogy szép, ha szerintem nem az.
Persze nem fogok senkit sem megbántani, nem mondom, hogy szerintem csúnya. De persze ettől még lehet az a kisgyerek aranyos, ügyes, okos, stb., szóval ettől még lehet róla sok jót mondani.
Nekem se jön ki a számon,hogy óhh,de szép vagy inkább azt mondom nagyon aranyos,mert nem szeretném megbántani.Közbe meg mondom magamnak,hogy jézusom!!!!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!