Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Láttatok már csúnya babákat,...

Láttatok már csúnya babákat, kisgyerekeket? Ilyenkor dicsértétek a szüleinek, hogy milyen szép, vagy inkább csak hogy milyen ügyes?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy nem tudom azt mondani egy csúnya babára, hogy szép. Nem jön ki a számon ez a szó, inkább azt mondom, hogy aranyos.

Amúgy minden anyukának a saját babája, gyereke a legszebb.

2012. máj. 24. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden anyának a saját gyereke a legszebb-ez tény. Szóval láttam már az enyémnél kicsit "csúnyábbat", persze. De én nem vagyok ez a j"ópoizzunk neki, a háta mögött meg szóljuk le "típus, akkor igen, inkább azt emelem ki, h milyen ügyes. De persze azt mondom, hogy milyen kis mosolygós, okos baba stb.
2012. máj. 24. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én se mondom azt rá,hogy de szép...Olyankor pl mosolygok rá,vagy pl köszönök neki,hogy jajjjj,szia,vagy ilyesmi.
2012. máj. 24. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
láttam amár csúnya babát,és csúnya gyereket is,de az a kislány iszonyat kedves volt,annyira kedves és mosolygós,hogy van mit dicsérni rajta.ha nem szép keress olyat amit meg tudsz dícsérni,szemét,száját,mosolyát,cselekedetét.
2012. máj. 24. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
A főnököm kisfia határozottan csúnya. Egyszer találkoztunk az Auchanba, és hát láthatta az én gyönyörű, kék szemű, hosszú hajú lánykámat. De én inkább azt dicsértem, hogy milyen mosolygós, meg milyen jól bírja a bevásárlást.
2012. máj. 24. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Igen, szoktam. Néha elcsodálkozok egyen-egyen hogy mennyire deformált. Maximum annyit mondok ilyenkor, hogy aranyos, de van hogy ezt sem tudom rá kimondani, inkább nem mondok semmit.
2012. máj. 24. 19:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit szoktam mondani ilyenkor, hogy tiszta anyja/apja :))
2012. máj. 24. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: hát ez óriási :-)

Jót nevettem rajta.

Én sem értem, hogy lehetséges, tényleg mindenki ennyire udvarias vagy az anyaság vakká teszi a nőket?? Jó pár csúnyácska babát, gyereket láttam már, mégis sokszor azt tapasztalom, hogy azt írják/mondják (pl. fórumon, ahol fotókat is tesznek fel a gyerekekről), hogy milyen gyönyörű meg csodaszép, miközben éppen, hogy nem az.

Én meg kínosan érzem magam, de akkor sem vagyok hajlandó beállni a sorba. Nem fogom azt mondani, hogy szép, ha szerintem nem az.

Persze nem fogok senkit sem megbántani, nem mondom, hogy szerintem csúnya. De persze ettől még lehet az a kisgyerek aranyos, ügyes, okos, stb., szóval ettől még lehet róla sok jót mondani.

2012. máj. 24. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem se jön ki a számon,hogy óhh,de szép vagy inkább azt mondom nagyon aranyos,mert nem szeretném megbántani.Közbe meg mondom magamnak,hogy jézusom!!!!

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 25. 07:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell dicsérni egyáltalán? Én akkor dicsérek egy gyereket, ha valóban úgy érzem, hogy valami olyan „teljesítményt” nyújt, ami arra érdemes. Egyébként kedvesen köszönök neki, rámosolygok, de az anyjának sem mondom, hogy „jaj, de szép vagy”. :)
2012. máj. 25. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!