Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért baj hogy ovis lányom...

Miért baj hogy ovis lányom búcsúzáskor "túl" sok puszit ad?

Figyelt kérdés
Reggel vittem oviba rengeteg puszit adott,erre az óvónő rászólt hogy legyen elég.Imád a lányom ragaszkodik hozzám egyke gyerek mi ezzel a baj?Délután a férjem ment érte neki is mondta hogy reggel akárki viszi 2 puszit adhat csak.Ezen jól felhúztam magam.Majd jó lesz neki ha sírva hagyom ott a lányom.Nem értem mit képzel az óvónéni.

2012. máj. 23. 17:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én biztos mondtam volna neki, hogy ezt majd Én eldöntöm.

Mi még bölcsibe járunk, szeptemberben kezdjük az ovit. Minden reggel kérek egy nagy puszit és egy nagy ölelést. Gyermekemnek is jólesik és nekem is erőt ad az egész napra.

Ne hagyd magad, ne változtass a szokásokon. Te döntöd el, hogyan neveled a saját gyereked. Persze csak akkor olvass be az óvónéninek, ha a pici bement és nem hallja.

2012. máj. 24. 09:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Óvónéni kicsit túlzásba viszi a rendszabályozást.

Amúgy az oka az lehet, hogy azt tartják célszerűnek, ha a gyerektől röviden és derűsen búcsúzik el a szülő, így a legkönnyebb az elválás. Nyilván a Te lányodra nem ez vonatkozik. Ne törődj óvó nénivel!!

2012. máj. 24. 10:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Óvodapedagógus vagyok. Én sosem szólok rá a szülőre és a gyermekre sem, ha elvàlàskor pusziljàk, ölelik egymást. Azt gondolom, hogy a gyermeknek és a szülőnek is nagyon fontos.

Akkor szoktam "segíteni ", ha a szülő már sietne dolgozni, de a gyermek nehezen búcsúzik anyától, akkor hívom őt, hogy gyere integetünk anyának az ablakban.

2022. aug. 24. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!