Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis beiratkozás! Hozzátok is...

Ovis beiratkozás! Hozzátok is kimennek környezettanulmányra?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy a közel 4 éves gyerekemet sem veszik fel helyhiány miatt:(((

Na ilyenkor utálom a csókosokat, akik benyomják a 2,5 éves gyereküket és verik a mellüket, hogy hát őket felvették, csak elfelejtik, hogy rokon/ismerős segítette őket hozzá.

Másnak hogy sikeredet a beiratkozás? vagyis ez ELŐ beiratkozás, most mondták.

2012. máj. 8. 10:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
A lányomat felvették, mert volt férőhely.
2012. máj. 8. 10:45
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Környezettanulmányra ha ki is jönnek,a beiratott gyerek családját látogatja illetve a leendő ovist a leendő óvonénik :)
2012. máj. 8. 10:46
 3/33 anonim ***** válasza:
1.vagyok: az lemaradt, hogy ign, kijönnek majd körny. tanulmányra.
2012. máj. 8. 10:49
 4/33 A kérdező kommentje:

csak ismerek itt a környéken pár anyukát, aki direkt átjelentkezett másik lakcímre, ahol ugye nem lakik, hogy az legyen a körzetes ovi. És biztos benne, hogy nem mennek ki hozzájuk.

Nem tudom, hogy akkor jönnek ki, ha tuti felveszik a gyereket vagy lecsekkolják, hogy itt lakunk -e és azért jönnek ki. Ez nem derült ki.

És június elején lesz határozat a felvételről.

2012. máj. 8. 10:51
 5/33 anonim ***** válasza:
18%
1-3 vagyok: csak ahhoz mennek ki, akit felvettek. Mi a bölcsivel voltunk úgy, hogy nem ott laktunk, ahová be voltunk jelentkezve, és ki akartak jönni környezet tanulmányra. Ki kellett magyaráznom, hogy végülis miért ne jöjjenek (lódítanom kellett).
2012. máj. 8. 10:59
 6/33 A kérdező kommentje:

Mi itt lakunk, ahova ideiglenesen be vagyunk jelentve.

Csak nem tudom, hogy aki így lódit, azt hogy lehet kimagyarázni.

De semmivel nem bíztattak.

Körzetes ovi (ideiglenes címen),

4 éves lesz a fiam,

3. babát várjuk.

2012. máj. 8. 11:11
 7/33 anonim ***** válasza:
74%
Hozzánk kijöttek családlátogatni, miután felvették a gyerekeket. (augusztusban jöttek)
2012. máj. 8. 11:12
 8/33 anonim ***** válasza:
74%
Mi abszolút a körzetben lakunk, a szomszéd házban és még sem vették fel a jelentkezéskor a gyereket... csak fellebbezésre.... utána jöttek cslaádlátogatni óvónénik, hogy ismerkedjünk....
2012. máj. 8. 11:37
 9/33 anonim ***** válasza:
40%

Anyósom óvónő, ők mindenkihez kimennek.

A teljesen új gyerekekhez augusztusban, akinek már a nagyobb testvére is oda járt ahhoz néha szeptemberben.

Kicsit megvédeném a "csókosokat": 8 hónapos a lányunk, 4 bőlcsödébe tették várólistára de mindenhol megmondták, hogy esélytelen. Szóval ha tényleg nem veszik fel, megy anyóshoz az oviba. Létszámon felüli lesz, tehát nem veszi el mástól a helyet. Mivel a GYES kevés lesz, így vagy ez vagy spórolás a gyerek kajáján, pelenkáján is :-(

Ha valaki otthon van és protekcióval beadja a gyereket hogy tudjon otthon pihenni, azt én is elítélem.

2012. máj. 8. 11:49
 10/33 anonim ***** válasza:
25%

A lányom csókkal jut be a bölcsibe, ideiglenesen bejelentkeztünk anyósékhoz. Muszáj volt, vissza kell mennem dolgozni, mert a gyes nem elég semmire.

Szerintem vegyél vissza, nem tudod, kinek mi okból kell a gyerekét beadni oviba/bölcsibe.

2012. máj. 8. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!