Ovis beiratkozás! Hozzátok is kimennek környezettanulmányra?
Lehetséges, hogy a közel 4 éves gyerekemet sem veszik fel helyhiány miatt:(((
Na ilyenkor utálom a csókosokat, akik benyomják a 2,5 éves gyereküket és verik a mellüket, hogy hát őket felvették, csak elfelejtik, hogy rokon/ismerős segítette őket hozzá.
Másnak hogy sikeredet a beiratkozás? vagyis ez ELŐ beiratkozás, most mondták.
csak ismerek itt a környéken pár anyukát, aki direkt átjelentkezett másik lakcímre, ahol ugye nem lakik, hogy az legyen a körzetes ovi. És biztos benne, hogy nem mennek ki hozzájuk.
Nem tudom, hogy akkor jönnek ki, ha tuti felveszik a gyereket vagy lecsekkolják, hogy itt lakunk -e és azért jönnek ki. Ez nem derült ki.
És június elején lesz határozat a felvételről.
Mi itt lakunk, ahova ideiglenesen be vagyunk jelentve.
Csak nem tudom, hogy aki így lódit, azt hogy lehet kimagyarázni.
De semmivel nem bíztattak.
Körzetes ovi (ideiglenes címen),
4 éves lesz a fiam,
3. babát várjuk.
Anyósom óvónő, ők mindenkihez kimennek.
A teljesen új gyerekekhez augusztusban, akinek már a nagyobb testvére is oda járt ahhoz néha szeptemberben.
Kicsit megvédeném a "csókosokat": 8 hónapos a lányunk, 4 bőlcsödébe tették várólistára de mindenhol megmondták, hogy esélytelen. Szóval ha tényleg nem veszik fel, megy anyóshoz az oviba. Létszámon felüli lesz, tehát nem veszi el mástól a helyet. Mivel a GYES kevés lesz, így vagy ez vagy spórolás a gyerek kajáján, pelenkáján is :-(
Ha valaki otthon van és protekcióval beadja a gyereket hogy tudjon otthon pihenni, azt én is elítélem.
A lányom csókkal jut be a bölcsibe, ideiglenesen bejelentkeztünk anyósékhoz. Muszáj volt, vissza kell mennem dolgozni, mert a gyes nem elég semmire.
Szerintem vegyél vissza, nem tudod, kinek mi okból kell a gyerekét beadni oviba/bölcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!