Ovis beiratkozás! Hozzátok is kimennek környezettanulmányra?
Lehetséges, hogy a közel 4 éves gyerekemet sem veszik fel helyhiány miatt:(((
Na ilyenkor utálom a csókosokat, akik benyomják a 2,5 éves gyereküket és verik a mellüket, hogy hát őket felvették, csak elfelejtik, hogy rokon/ismerős segítette őket hozzá.
Másnak hogy sikeredet a beiratkozás? vagyis ez ELŐ beiratkozás, most mondták.
Miért jelentkezel be anyóshoz? miért nem a lakcímedhez tartozó bölcsibe íratod?
Én vegyek vissza? Miért? mert a 4 éves gyerekemet oviba szeretném íratni és sok nem körzetes, nem betöltött 3 éves elfoglalja a helyet?
Ne haragudj, irattasd a saját lakcímedre be. Vagy én látom rosszul????
És a gyerek az anyósnál lakik? gondolom, hogy akkor a gyest is felveszed majd rá 3 éves koráig, független,hogy hány órában fogsz dolgozni.
És ha nem anyósnál lakik, akkor mit mondasz a környezettanulmánynál?
"átvertelek kedves bölcsi" vagy mit????
Beírattam oda is! Még tavaly szeptemberben. A 190. volt a várólistán.
Nem értem, miért vagy kiakadva, a dolgozó nők gyerekeit igen is vegyék fel előbb, csak utána azokat, akiknek a tesóival otthon van az anya.
Nekem nem az a gondom, hogy valaki visszamegy dolgozni és ezért beíratja a gyerekét oviba, bölcsibe, hanem az hogy JOGTALANUL, mások hátrányára íratja be a nem körzetesbe, olyan helyre, ahova elvileg NEM JÁRHATNA a gyereke vagy oviba a 2,5 évest.
Nem gondolod, hogy egy 4 éves is szeretne már közösségbe járni??????
Már ne is haragudj, de én nemhogy gyedet, gyest nem kapok a nagyra, de semmit a családin kívül.
A kicsire kapom a gyedet. Akkor miről beszélünk??????
ja igen, akkor még nem is írtam a kamu munkáltató igazolásokról.
Itt sok anyuka van a játszótéren, és igen sok dicsekedett azokkal, amiken ki vagyok akadva.
Apuci cége ad igazolást, ő otthon marad, nem dolgozik ténylegesen, mégis ő van előnyben, mert HAZUDIK???????
Nézd, ez egy kiskapu. Kihasználom. Sajnos nem tehetek mást. Nem fognak kijönni tanulmányra, mert az csak az ideiglenes lakcím, és nem kiscsókkal, hanem nagycsókkal jutott be.
Szívesen maradnék itthon a lányommal akár 4 éves koráig is, csak éppen éhen döglenénk.
És nézz utána, mert volt olyan tövényjavaslat, hogy minden 3. évét betöltött gyereket kötelező felvenni oviba min. 4 órára. Nem tudom mi lett belőle.
2014-től.
Mi béreljük a lakást, kijönnek. Ideiglenes lakcím.
De gondolom, hogy amiket leírtam, te is megérted, hogy nekem mi a problémám. Nincs külön foglalkozásra pénzünk, még kocsink sincs, így igen, szeretném, ha legalább fél napra felvennék, és a fiam is nagyon-nagyon vágyik már a gyerekekre.
Alig tudtam hazahozni ma az oviból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!