Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis beiratkozás! Hozzátok is...

Ovis beiratkozás! Hozzátok is kimennek környezettanulmányra?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy a közel 4 éves gyerekemet sem veszik fel helyhiány miatt:(((

Na ilyenkor utálom a csókosokat, akik benyomják a 2,5 éves gyereküket és verik a mellüket, hogy hát őket felvették, csak elfelejtik, hogy rokon/ismerős segítette őket hozzá.

Másnak hogy sikeredet a beiratkozás? vagyis ez ELŐ beiratkozás, most mondták.

2012. máj. 8. 10:40
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Miért jelentkezel be anyóshoz? miért nem a lakcímedhez tartozó bölcsibe íratod?

Én vegyek vissza? Miért? mert a 4 éves gyerekemet oviba szeretném íratni és sok nem körzetes, nem betöltött 3 éves elfoglalja a helyet?

Ne haragudj, irattasd a saját lakcímedre be. Vagy én látom rosszul????

2012. máj. 8. 12:19
 12/33 A kérdező kommentje:

És a gyerek az anyósnál lakik? gondolom, hogy akkor a gyest is felveszed majd rá 3 éves koráig, független,hogy hány órában fogsz dolgozni.

És ha nem anyósnál lakik, akkor mit mondasz a környezettanulmánynál?

"átvertelek kedves bölcsi" vagy mit????

2012. máj. 8. 12:22
 13/33 anonim ***** válasza:
39%

Beírattam oda is! Még tavaly szeptemberben. A 190. volt a várólistán.

Nem értem, miért vagy kiakadva, a dolgozó nők gyerekeit igen is vegyék fel előbb, csak utána azokat, akiknek a tesóival otthon van az anya.

2012. máj. 8. 12:24
 14/33 A kérdező kommentje:

Nekem nem az a gondom, hogy valaki visszamegy dolgozni és ezért beíratja a gyerekét oviba, bölcsibe, hanem az hogy JOGTALANUL, mások hátrányára íratja be a nem körzetesbe, olyan helyre, ahova elvileg NEM JÁRHATNA a gyereke vagy oviba a 2,5 évest.

Nem gondolod, hogy egy 4 éves is szeretne már közösségbe járni??????

2012. máj. 8. 12:24
 15/33 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj, de én nemhogy gyedet, gyest nem kapok a nagyra, de semmit a családin kívül.

A kicsire kapom a gyedet. Akkor miről beszélünk??????

2012. máj. 8. 12:25
 16/33 A kérdező kommentje:

ja igen, akkor még nem is írtam a kamu munkáltató igazolásokról.

Itt sok anyuka van a játszótéren, és igen sok dicsekedett azokkal, amiken ki vagyok akadva.

Apuci cége ad igazolást, ő otthon marad, nem dolgozik ténylegesen, mégis ő van előnyben, mert HAZUDIK???????

2012. máj. 8. 12:29
 17/33 anonim ***** válasza:
34%

Nézd, ez egy kiskapu. Kihasználom. Sajnos nem tehetek mást. Nem fognak kijönni tanulmányra, mert az csak az ideiglenes lakcím, és nem kiscsókkal, hanem nagycsókkal jutott be.

Szívesen maradnék itthon a lányommal akár 4 éves koráig is, csak éppen éhen döglenénk.

És nézz utána, mert volt olyan tövényjavaslat, hogy minden 3. évét betöltött gyereket kötelező felvenni oviba min. 4 órára. Nem tudom mi lett belőle.

2012. máj. 8. 12:29
 18/33 A kérdező kommentje:

2014-től.

Mi béreljük a lakást, kijönnek. Ideiglenes lakcím.

De gondolom, hogy amiket leírtam, te is megérted, hogy nekem mi a problémám. Nincs külön foglalkozásra pénzünk, még kocsink sincs, így igen, szeretném, ha legalább fél napra felvennék, és a fiam is nagyon-nagyon vágyik már a gyerekekre.

Alig tudtam hazahozni ma az oviból.

2012. máj. 8. 12:32
 19/33 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon könnyű kijelenteni, hogy mindenki írassa a saját lakhelyére a gyerekét óvodába, csak ez sokszor kivitelezhetetlen - sajnos nálunk is. Szentendrén lakunk, mindketten Bp. belvárosában dolgozunk (én még GYES-en). A munkaidő 1/2 8-tól négyig, nézik a beérkezést, nem lehet csúszni. Szentendrén 7-17-ig van óvoda, ha hétkor beadjuk, nem érünk be dolgozni, és hazafelé is visítva lenne meg az öt óra. Nagyszülők egyik részről halottak, másikról 200 km-re élnek. Patthelyzet. Most keresek valakit, akihez bejelentkezhetnék...
2012. máj. 8. 12:35
 20/33 A kérdező kommentje:
A munkahely kerületébe is be tudod íratni ebben az esetben.
2012. máj. 8. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!