Ajánlanátok jó ovit, bölcsit a 15. kerületben? Mikor van a beíratkozás?
Kissebb gondban vagyunk, mert senkit, semmit nem ismerünk a kerületben. Május közepén fogunk a Páskom Parkba költözni. A nagynak ovit, a kicsinek bölcsit keresek.
Igazából azt sem tudom, hogy egyáltalán beiratkozhatunk-e. Ugyanis pillanatnyilag a 13. kerületben lakunk, itt dolgozik a férjem is, (én a 9.ben fogok). Ha beviszem a beiratkozásra a lakás adásvételi szerződését, akkor elhiszik, hogy tényleg ott fogunk lakni?
Azt sem tudom, hogy vannak-e várólisták a kerületben, van-e hely, stb?
Xv.kerben lakom kezdjük az elején, bölcsit nem helyileg választasz de baromi nagy a várólista ha még csak most fogod beíratni talán jövő szept-től lesz hely..
bölcsit én se tudok jót a nagyfiam a kontyfa utcai bölcsibe volt de botrány ami ott van..
most a kicsit nem tudom hova iratom ..
az ovinál is nagy a várólista így 90%ban csak oda veszik fel ahova helyileg tartozol..
ott mostanság vannak beíratások, ha kérdésed van írj nyugodtan
köszönöm a választ.
Igen, ez a gondom, hogy nem tudom hogy irassam be a 15.kerületbe, hiszen még nem ott lakunk. :( Pedig elvileg mellettünk lenne egy ovi. Páskom park 18.ba költözünk, és van egy ovi a 24-ben. Tökéletes lett volna.
Hívd fel őket hogy így beirathatod e, az a legegyszerűbb..
első voltam
Szió, anyósom óvónő a XV. ker-ben.
Azt nem mondom hogy túl jók ott az ovik, de elég rugalmasak.
Ne félj tőlük, biztosan fel fogják venni a gyerkőcöt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!