Óvodai beiratkozás. Mi van akkor, ha az általunk választott oviba nem veszik fel, mert nem az illetékes óvoda?
Abba az óvodába szeretnénk beíratni a kislányomat, ami nagyon közel van hozzánk, viszont helyileg nem oda tartozunk. Ha beadom oda a jelentkezést, és nem fogadják el, akkor mi van? Továbbítják az illetékes ovihoz, és oda automatikusan felveszik? Vagy akkor nem veszik fel sehova? Mi ilyenkor a teendő?
Köszi a segítséget.
Jelentkezni kell az összes környező helyre, és remélni, hogy felveszik az egyikbe.
Ha nincs kis tesó, és Te is dolgozni mész, akkor abba, ahová tartoztok, nagy valószínűséggel fel fogják venni.
Nálunk is így volt, mi a legközelebb van, oda nem tartozunk, esélyünk nem volt bekerülni. a mi környékünk nagyon zsúfolt, mondták is a nagyobb gyerekes anyukák, hogy ez csak hátszéllel megy. Illetve olyat is ismerek, aki ezért másik lakhelyre íratta át a gyerekét, hogy abba a körzetbe tartozó legyen. (Megtehette, mert egy rokona lakott ott).
Köszi. Mondjuk anyósom az óvoda körzetében lakik, csak nem tudom mennyi idő egy ilyen átíratást elintézni.
Kistesója viszont még nincs, én még nem dolgozom, és hátszelünk sincs. Nem tudom így van-e esélyünk ha átíratnánk anyós címére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!