Miért baj hogy ovis lányom búcsúzáskor "túl" sok puszit ad?
Figyelt kérdés
Reggel vittem oviba rengeteg puszit adott,erre az óvónő rászólt hogy legyen elég.Imád a lányom ragaszkodik hozzám egyke gyerek mi ezzel a baj?Délután a férjem ment érte neki is mondta hogy reggel akárki viszi 2 puszit adhat csak.Ezen jól felhúztam magam.Majd jó lesz neki ha sírva hagyom ott a lányom.Nem értem mit képzel az óvónéni.2012. máj. 23. 17:51
1/13 anonim válasza:
:)) Nálunk én adok rengeteg puszit a lányomnak az oviban, és még sosem szóltak rám. A lányom már néha húzna el tőlem játszani, én még mindig puszilgatom... Rajtam mosolyogni szoktak az óvónénik :)
2/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Adjon sok puszit még az ovi bejárata előtt, és bent már csak kettőt.. így a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad.
3/13 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam neki én is hogy még kint puszizkodhat bent már nem.Nem igazán értem miért szúrja az óvónéni szemét.A lányom ilyen ő ezt igényli,pedig lassan 5 éves,kis érzékeny ragaszkodó kislány.
2012. máj. 23. 18:03
4/13 anonim válasza:
Én most úgy felhúztam magam...mi az .hogy beszól valaki,hányszor puszizzátok meg egymást!!???
Egy édes tündér a kislányod,aki nagyon szereti az anyukáját és viszont!!!Én biztos helyre tenném ha bárki szólna,amilyen heves természet vagyok!
Jogosan húztad fel magad,de nehogy már megmondják nektek...!!!
5/13 anonim válasza:
Nálunk a bölcsődében mondták mindig, hogy igyekezzünk rövidre fogni a búcsúzkodást, mert könnyebb a gyereknek is az elválás, illetőleg a többi gyereknek sem jut azonnal eszébe, hogy az ő anyukája is itt lehetne, és nem kezd azonnal sírni. De az oviban már nincs ilyen sírás-rívás, plusz beszoktatási időszak sincsen, tehát nem értem, kit zavarna, ha ti több puszit váltotok egymással. Őszintén szólva a gyerekem kívánságát tartanám szem előtt, nem az óvónéniét. Esetleg megkérdezném, hogy rajta kívül zavar-e valakit, mert ha nem, akkor addig forduljon el, amíg elköszöntök...
6/13 anonim válasza:
Hidd el, az óvónő ért hozzá. Az én lányom is mindig sok puszit ad, aztán simogat, aztán már alig akar elengedni. Ők ezt akarják megelőzni, mert minél jobban bújik a gyerkőc, annál nehezebben megy az elválás. Nem kell rosszindulatot feltételezni mögötte.
7/13 anonim válasza:
Én is nagyon felhúztam magam,azon amin írtál.Én heves természet vagyok,tuti,hogy megmondtam volna neki,hogy semmi köze hozzá,mennyi puszit ad. Van egy szintén 5,5 éves lányom,ő is nagyon anyás,mindig sok puszit ad.Meg mondja,hogy anya,nehogy elnézd az órát és később gyere stb.Az óvónőinket nem zavarja.A 2,5 éves kisfiam,ha viszem mamához stb. Ő is mindig megpuszilgat és én is őt.A 32 hetes pocakcsajszim még nem tudom milyen lesz :)
8/13 anonim válasza:
Szerintem az óvó nő csak azt akarja hogy könnyebben elszakadjatok egymástól.
9/13 anonim válasza:
Mi köze ahhoz az óvónőnek, hogy hány puszit ad a kislányod? Ehhez semmi köze, és nincs joga ezért rászólni a kislányodra!
10/13 anonim válasza:
Szia!
Én sem értem,hogy mi ezzel az óvónő baja.
Inkább örülne,hogy vannak olyan családok,ahol az érintés,bújás,szeretgetés még nem "halt ki".
Én a helyedben nem foglalkoznék vele,annyi puszit adjatok egymásnak amennyi jól esik:)!
(Szerencsére nálunk a bölcsiben normális gondozónők vannak.Kisfiam reggelente mindig ad puszit,beszalad,kiszalad,hogy még megölel,és utána még 1x kiszalad,és azt mondja,hogy "anya szeretlek és imádlak is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!