Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg ciki meghagyni az...

Tényleg ciki meghagyni az eredetileg belőtt fülbevalót?

Figyelt kérdés

3,5 éves a kislányom, nemrég lövettük ki a fülét az ő kérésére, mert már szeretett volna fülbevalót

Mindenki azt kérdezgeti, milyen fülbevalóra cseréljük majd le, és úgy néznek ránk, mint az ufo-ra, ha mondjuk, hogy egyenlőre nem tervezzük lecserélni.

Orvosi fém 24k aranybevonattal, kis kerek formájú, a közepében fehér kővel. A lányom teljesen beleszeretett, korábban azt magyarázta, hogy ő cseresznye alakú fülbevalót akar, de már nem akar mást csak ezt, nagyon tetszik neki... a többi szülő/ismerős/családtag szerint viszont ciki meghagyni ezt a belőtt fülbit.

Van amúgy kétféle gyerekfülbevalónk is (kis félkörív, meg egy apró kis katica, ez nagyon cuki, a másikban meg strasszkövek vannak, az kicsit nagylányosabb), és ha tényleg arra vágyna, akár csináltatnék is neki amilyet akar pl cseresznyéset. De ez tetszik neki - nekem meg fáj, hogy lelombozzák őt a felnőttek :S

2012. máj. 22. 15:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki? Az is fülbevaló.

A lányomnak is (2 éves múlt) nemrég lőtték a fülét. Már ki lehete cserélni, de nem hagyja.

Pedig jó lenne, mert megvan a rendes fülbevalója másfél éve, (keresztszülőktől kapta). A fülét muszáj volt kilövetni, mert már égett a pofám, mikor rákérdeztek... Na ez a ciki! :)

2012. máj. 22. 23:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat (mindenkinek küldtem a zöld kezecskét)!

Én is úgy vagyok vele, hogyha neki ez tetszik, akkor viselje csak, de már kezdett elbizonytalanítani a sok negatív hozzászólás amit ezzel kapcsolatban élőben kaptunk... de már látom, hogy szerencsére nem csak én gondolkozom így, hanem sokan mások is, mert sokan írtatok amit nagyon köszönök még 1x.

további szép napot mindenkinek!

2012. máj. 23. 08:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Jéééézusom de jó dolguk van az embereknek tifelétek... Ki a fenét érdekel a másik gyerekének a fülbevalóját hogy lecserélik vagy nem cserélik??? Komolyan mondom, ez számomra abszolút hihetetlen!!!
2012. máj. 23. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!