Járunk oviba is de nem bir jönni!A bejárattól az ovodáig cipelem!(metróval 30 perc és végig álokáltalában)
Szóval a derekam ki van!Próbáltam hogy letettem és mondtam ha nem jön otthagyom integettem neki mentem vagy 10 métert el is bujtam előle :) de semmi nem hat!Meg sem mozdul!Hogy vegyem rá hogy sétáljon!Már gondolkodtam rajta h ujra kocsiba teszem!
Érdekes ha apa viszi vagy hozza akkor meg jön a lában a tesó és apa melett!Csak velem csinálja ezt!
Kisebb a testvére? Netán még csak pár hónapos? Akkor lehet, hogy testvérféltékenységből csinálja veled. Arra a megoldás, hogy feltöltöd a szeretet tankját! Többet foglalkozol vele otthon picit a szokottnál, s majd elmúlik. Ha nem ez a helyzet, akkor nem tom.
2012. febr. 5. 12:00
2/14 A kérdező kommentje:
Dehogy rángatom van egy tesó is 5 éves ő se rohan szépen lassan mennénk ha jönne a lábán!Külföldön élünk itt nagyon sokan még 4-5 évesen is babakocsiban horják a gyereket!
Valahogy már nem szeretném a kocsit!a nagyobbik már 2 éves korától sétál!
2012. febr. 5. 12:01
3/14 anonim válasza:
Vegyél neki kismotrot!:D Majd tavasszal...:)
2012. febr. 5. 12:07
4/14 anonim válasza:
szépen fokozatosan szoktasd hozzá a sétához, először csak egy kis séta aztán több több és több
egyébként hol éltek?
2012. febr. 5. 12:09
5/14 A kérdező kommentje:
Van kismotor mind a ketőnek!De egy nagyon forgalmas helyen közlekedünk ez nem lenne jó megoldás mert akkor 2 felé gurulnának!Lehet marad a kocsi! :(
2012. febr. 5. 12:10
6/14 anonim válasza:
nincs nagyon felöltözve és esetleg kényelmetlen neki?nekünk is 1 overáll és kantáros overállnadrág,de a nadrágban alig tud mozogni,ha azt adom rá,csak tipegünk,ha az overált akkor jön rendesen.egyébként kit érdekel hogy ciki vagy nem ciki a kocsi,ha nincs más megoldás tedd azt.csak az baj,hogy bennem felmerül a kérdés,hogy akkor mikor fog rendesen önállóan menni.de ha apával megy akkor biztos anyai szívedre gyúr a gyerek.tüzzél ki apró célokat,gyere nézzük meg ott fa mögött a cicát az 10 méter,nézzük meg,aztán tovább ha odáig eljössz,látunk egy nagyon szép autót,vagy fogocskázzatok.kapjon el téged ha tud.ez nálam bejött amikor hozatni akarta magát,mondjuk akkor ő 2 éves volt.
2012. febr. 5. 13:10
7/14 anonim válasza:
Nézd, ha az apjával normálisan tud sétálni, akkor veled is kell tudjon.
2012. febr. 5. 14:10
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem ciki a babakocsi,ültesd bele nyugodtan ha nem akar sétálni.
Az én lányom 2.5 éves ő sem nagyon akar sétálni,és mindig felveteti magát.Csak nálunk az a probláma meg,hogy a babakocsiba sem akar már beleülni!
Ha a te gyereked bele ül,akkor rakd csak bele,én beleültetném:)) Majd jönnek a jó idők akkor már,szerintem többet lesz kedve sétálgatni!
2012. febr. 5. 14:42
9/14 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, hogy külföldön teljesen normális, hogy 4-5 éves gyereket cipelnek a babakocsiban. Ha nálatok is ez van, akkor nyugodtan tedd bele, senki nem fogja azt mondani hogy ciki. (bár Mo-on biztos azt mondanák) Ahol én élek ott sem ciki, én is szoktam kocsit használni a 2 és fél évesemnél, itt olyan természetes. Nekem így kényelmesebb, nem rohangál ide-oda a gyerek, nem kell cipelnem az ölemben. De így is van hogy ki kell vegyem, mert nem mindig akarja. Ha neked így könnyebb, kényelmesebb, akkor nyugodtan használd, a gyereknek biztos nem ártasz vele, neked meg nem fog fájni a derekad.
2012. febr. 5. 15:40
10/14 anonim válasza:
Téged érdekel, hogy mi ciki? Annyira, hogy inkább fájjon a derekad?
Másfelől, ha egyszer elhatározod, hogy kész, vége, elég volt, nem viszed, akkor biztos lesz hiszti egy darabig, és nehéz lesz reggel így kezdeni a npot, de egy idő utána abbahagyja majd. Persze nagy kitartás kell hozzá, és erős elhatározás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!