Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ciki 3 évesen a babakocsi?

Ciki 3 évesen a babakocsi?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak már 5 hónapja nincs babakocsi!

Járunk oviba is de nem bir jönni!A bejárattól az ovodáig cipelem!(metróval 30 perc és végig álokáltalában)

Szóval a derekam ki van!Próbáltam hogy letettem és mondtam ha nem jön otthagyom integettem neki mentem vagy 10 métert el is bujtam előle :) de semmi nem hat!Meg sem mozdul!Hogy vegyem rá hogy sétáljon!Már gondolkodtam rajta h ujra kocsiba teszem!

Érdekes ha apa viszi vagy hozza akkor meg jön a lában a tesó és apa melett!Csak velem csinálja ezt!

Mit csináljak?

2012. febr. 5. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: mekora tahók az emberek, állsz a metrón gyerekkel a kezedben és senki nem adja át a helyét? És ha elestek?
2012. febr. 5. 15:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ utolsó(és előtti :) )

És a többieknek is!

Sajnos igen ilyenek nem adják át a helyet!Ha valaki átadja ami ritka akkor inkább leültetem a nagyobikk kisfiamat (5 éves)

Hétfön megpróbálom hogy nem veszem fel és elindulok egy fél órával hamarabb!

Az a baj hogy én vagyok gyenge és nem tudok neki nemet mondani :) sajnos!

De holnap megpróbálom(lehet majd az én könnyem is jönni fog,ha ő sir)da majd ugy hogy ne lássa :)

Köszi mégegszer mindenkinek!

2012. febr. 5. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Utsó még mindig: a lányom 2,5 évesen lett ovis, elég nagy gond volt a gyaloglás, mert az oviban ugye nem hagyhatom a babakocsit (ellopják), üres babakocsival meg mégse libbenhetek a munkahelyemre nap mint nap. SOkat mondogattam neki, hogy senki nem jár oviba babakocsival (persze ő nagyon kicsi a többiekhez képest), éshogy a babakocsi babáknak való, ő meg nem baba már (büszkén mondgogatja is, hogy ő nem baba, hanem kislány), Szóval igazából a kényszer vitt rá minket a gyaloglásra. Indultunk 25 percről, most már a 25 percben az oviban a vetkőzés és a gyerekleadása is benne van. Sok sikert!
2012. febr. 5. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem ciki, vagyis engem nem érdekel ha vki ezt gondolja

kisfiam 2,5 éves múlt, mi még használjuk pont az ilyen esetekre, amikor menni kell, oda kell érni vhova időben, mert ő sétál ugyan, de baromi lassan, mert minden érdekli, 5 perces út fél óra is szokott lenni :) így én még simán berakom a kocsiba

2012. febr. 6. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!