Szerintetek ciki ha kisfiamat olyan cipőbe járatom oviba, aminek le van egy kicsit kopva az orra (motorozás közben koptatta le)?
Figyelt kérdés
Ez a tavalyi fél cipője, de még a hónapba nyilván jó lesz neki. Veszünk neki, tehát nem a pénz miatt jár ilyen cipőbe. De az udvarra szerintem jó az is. Vagy rosszul gondolom?
Ha kinövi, akkor jár tovább az új cipőjében.
2012. márc. 1. 20:21
1/7 anonim válasza:
Ovi, nem divatbemutató:) szerintem nem gáz,úgyis ez lenne a sorsa az új cipőnek is..egy kis kopás simán belefér;)
Ha meg valaki ugatna,akkor rá se ránts :)
2/7 anonim válasza:
Udvarra minek neki új cipő? Koptassa el, két hét múlva az új sem fog szbben kinézni, ha abban is motorozni fog.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnyugtattatok. Akkor nem is idegesítem magam rajta.
2012. márc. 1. 20:35
4/7 anonim válasza:
Óvodai dajka voltam, kifejezetten kértük a szülőket, hogy az udvarra menős játszócipő olyan legyen, amit nem sajnálnak, úgyis rendetlenkednek, lekoptatják, mert egy egészséges gyerek nem fog játék közben a cipőjére figyelni. Nem szerettük azokat az anyukákat, akik felhívták a figyelmünket, hogy új és drága cipő van Petikén, ne engedjük, hogy tönkretegye... Úgyhogy az nagyon jó lesz!
5/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális dolog, ha egy gyereknek kopott a cipője és ne adj isten koszos a ruhája. Ilyenek a gyerekek. Az a furcsa, ha egy kiskölyök olyan, mintha egy divatkatalógusból ugrott volna ki.
6/7 anonim válasza:
Udvari cipőnek szerintem is tökéletes. :)
Nagycsoportba azért a benti cipő miatt tudják már egymást csúfolni, ha kopott vagy csak épp gonoszkodni akarnak. :S
7/7 anonim válasza:
Hát az én lányom cipőjének (szinte mindnek) le van horzsolva az orra. Eszembe sem jutott, hogy ez gond lenne az oviban. Szerintem nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!