Egy 17 hónapos kislánynak muszáj "akarnia" és "tudnia" motorozni?
Úgy látom rosszul tettem fel a kérdést:)
Szóval :Elvileg kellene már valamit kezdenie a kismotorral?
Köszönöm! :)
kislányom2 hónapja kapott egyet és abszolút nem érdekli és a védőnő tegnap ki volt akadva,hogy nem szeret ráülni ,meg nem tudja lökni magát vele.És hogy az ekkora gyerekek már nagyon jól tudnak motorozni.Hát az enyém meg nem :(
Sajnos új a védőnő:(
A régi szuper volt!!!De ez a mostani :s....
Jobb lenne ha nem is jönne,csak felidegel!
He-he, az én fiam kb 19 hónaposan kapott egyáltalán motort... Ránk mit mondott volna a védőnőd? Feljelentett volna a gyermekvédelemnél, hogy mellettünk nem tud rendesen fejlődni a gyerek??? Az eszem megáll az ilyen hülye védőnőktől...
Szóval az én fiam 19 hónaposan kapta meg a motort, egy-két hétig csak a kerekét pörgette ő is. Aztán rá-rá ült, de menni csak úgy ment vele, hogy felállt, és a lába között vitte a motort. Most 22 hónapos lesz, és 2-3 hete úgy megy vele, mint a rakéta!
az én kisfiam kb 22 hónapos volt, mikor végre ráérzett az ízére :) addigra a legelső kicsi motort pont ki is nőtte, vehettünk neki másikat :)
viszont a barátnőm kislánya most 16 hónapos és megy vele
ez is totál gyerekfüggő, mint minden más
a védőnővel ne foglalkozz, túlbuzgóak, az enyém is ilyen, számtalanszor rám hozta már a frászt tök fölöslegesen
18 hós a fiam és a babataxival se közlekedik, nem hogy motorral.
Szerelni szokta meg tologatni, meg néha ráül kormányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!