Hány éves kortól lehet elvárni, hogy úgy játszon a gyerek, hogy amivel játszik elrakja helyére, aztán veszi az újat elő?
Figyelt kérdés
Persze szoktatni kell, de ténylegesen mikortól már igazán elvárható ez ?2012. máj. 20. 01:21
11/14 anonim válasza:
nem kell elvárni. Sokkal kreatívabban játszik, ha nem csak 1 játék van kint, hanem több.
12/14 Salx Narval válasza:
Nem, szerintem sem baj ha több játék van elő, csak nehogy az legyen a vége, hogy mindent kipakol és utána nem rakja el. Nálunk már nem annyira a játék a gond, hanem a ruhák, cipők, újságok, könyvek, stb.
13/14 anonim válasza:
Ha kisebb játékok, akkor nem baj, ha több van elöl, pl. egy kis katonával vagy egyetlen barbival (nem tudom, fiú vagy lány) mit játsszon? Mindegyik mellé sok sok minden más is kell, de vannak még természetesen más játékok is... Ha pl. egy társasjáték, akkor azt igen, pakolja el mielőtt elővesz egy játékot. Amúgy szerintem az, hogy mikorra alakul ez ki, attól is függ, hogy mikor kezdik rászoktatni a gyereket.
14/14 anonim válasza:
Csak egy játékkal tényleg nem tudnak játszani. Azt el lehet várni hogy ne legyen kint a legó és az összes autó egyszerre, de pl autókból hagyni kell hogy többet is kipakolhasson mert úgy élvezi a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!