Szellemek lehetnek a házban?
3 éves kisfiam mostanában igen furcsa dolgokat lát. A múltkor apa, én és ő banánt ettünk úgy, hogy négy banán fel volt vágva és kézzel ettük a darabokat. Az egyik pillanatban felnéz a háta mögé és megkérdezi, hogy a néni kér-e banánt. Mi néztünk egyet a férjemmel, de annyiban hagytuk.
Máskor pedig azt vesszük észre, hogy mikor játszik magában beszél és mikor megkérdeztük, kivel beszél, azt mondja, hogy Pistivel az új barátjával, de ő nem játszik, csak nézi ahogy ő játszik és beszél vele.
Volt egy olyan is, hogy anyósoméknál voltunk és ott is látott "szellemeket". Vagy amikor rajzol, akkor is lerajzolja a családhoz pár ismeretlen alakot.
Olvastam, hogy ilyen kicsi gyerekeknél még nyitva van a 3. szem, sokkal jobban észlelik a körülöttük lévő világot. Tapasztalt már ilyet valaki?
Ide is leírom, mint az előbbi kérdésnél, hogy a Gyerekek látnak-e szellemeket?
Határozottan igen! Nekik még nyitva van a 3. szemük. Nemrégiben kint ettünk az asztalnál 3-an, és kisfiam mindig az ablak felé nézett befele. Már "zavart" a helyzet, megkérdeztem Tőle, hogy mi az amit lát? Dédipapát... Egyik este pedig beszélt vkivel, újra megkérdeztem, hogy kivel beszélsz? Egy nénivel, aki most ment el, mert azt mondta, fáj a lába. Ami még nagyon érdekes, velem is előfordult már hasonló helyzet. Bár én nem láttam senkit, de elég volt az is, hogy a tárgyak megmozdulnak, sőt, valaki meg is érintette a vállamat! Igazából én nem félek a szellemektől, de azt el kell fogadni, hogy Ők voltak, vannak, és lesznek is! Aki nem hisz ebben, majd megtudja ha eljön az ideje.
Nem olyan régen történt egy eset itthon, amitől bizony "megijedtünk", és Látóhoz fordultam segítségért. Férjem, kisfiam és én elmentünk 1 hétre kikapcsolódni. Aközben cudar dolgok történtek, mint még eddig soha. A hűtőnk majdnem leégett, ha nem veszik észre időben. A kamra ajtó bezáródott, ki kellett feszíteni. A függöny leszakadt megmagyarázhatatlan okból.(Azóta sincs felrakva:)) Kisfiam mindig félt, mindig kézenfogva kellett közlekedni a lakásban. Én úgy éreztem sokszor, hogy vki nagyon néz, már nagyon zavart. Egy napon eljött a Látó, és miután belépett a házba, mondta, hogy nem érzi jól magát. Nem hókuszpókuszolt, félre ne érts, hanem kinyitotta a kaput a szellemeknek, akik azért voltak "agresszívak", mert ezzel jelezték azt, hogy menni akarnak, és sikerült is!Amikor a Látó elment, 2 galamb szállt a kéményre! Ez volt 2 hónapja, azóta a gyerekem önfeledten játszik, nem fél, boldog! Mert sokszor volt úgy, hogy a szobában csak volt, nézett, szótlanul ült az ágyon/széken. Igen, mert ezek a szellemek kommunikáltak Vele, és Ő pedig félt már, nem tudta kezelni a helyzetet, nem tudta elmondani.És higgyétek el, hogy igenis léteznek szellemek, és ha ilyet tapasztal vki, NE hagyja figyelmen kívül, soha nem lehet tudni, hogy mit szeretne az a Valaki közölni! Még valami: Van egy 90 éves dédink, Ő is lát olyan dolgokat, amiket mi nem. Beszél is hozzájuk, keresi Őket, főleg akkor kereste, miután a szellemeket sikerült visszajuttatni oda, ahova menniük kellett. Pl: a Nagymamáját.: "Hol van a Mama? Nem látom" Hozzáteszem, hogy kora ellenére ÉP elméjű, nem beszél félre, lehet Vele beszélgetni!!!
Szóval vannak érdekes dolgok, de nem kell megijedni!
Sok minden van, amit a kicsik jobban tudnak, mint mi "nagyok". :)
Kár, hogy kinőjük és nem láthatjuk őket, akiket néha nagyon jó lenne. :(
Valamit biztosan látnak.
Mi egy olyan lakótelepen élünk, ami egy temetőre épült. Akitől megvettük a lakást, mivel jóban voltunk, nagy zavartan elmesélte, hogy a lányok szobájában történnek néha furcsa dolgok.
Mi elfogadjuk a férjemmel, hogy nem a mi világunk az egyetlen, de még így is történtek megmagyarázhatatlan dolgok.
4 hónapos volt a kisfiam, mikor apukám meghalt. Többször előfordult, hogy elaltattam babakocsiban a kisfiam, aztán a konyhából hallottam, hogy sírdogál a babakocsiban, mire beértem a szobába, elhallgatott, a babkocsi pedig le-fel és előre-hátra mozgott.
Már nagyobbacska volt a fiam, olyan 10 hónapos, mikor öltöztettem volna, és nagyon ficergett, és kukucskált a hátam mögé meg nevetett. Én meg hülyeségből hátraszóltam a vállam felett, hogy "Apa, ne szórakoztasd már a gyereket, így sose készülünk el!". Na, erre abbamaradt a nagy vihánc, és ahogy felöltöztettem, újra kezdődött.
Aztán, mikor már félelmetes dolgok is történtek, hívtunk egy Látót, aki megtisztította a lakást. Azóta nyugi van.
Én teljesen biztos vagyok benne, hogy létezik ilyen ezoterikus világ, ahol a holtak vannak, csak mi már nem látjuk.
A párommal új lakásba költöztünk, itt lakunk már egy éve, tóparti, gyönyörű ház, a lenti udvarban kert, virágok, és a lábam bele tudok lógatni a tóba :) Tényleg meseszép.
De mióta itt laktunk, mindig veszekedtünk, sosem akartunk itthon lenni, valamiért rosszul éreztük magunkat. Valahonnan tudomást szerzett róla, hogy az egyik ismerőséhez kiment egy látó és megtisztította a szellemektől.
Elhívtuk ide hozzánk is, gondoltuk egy próbát megér.
Egy öreg, harry potterben szereplő dumbledore-féle emberre számítottam, erre megjelent egy 35 év körüli, magas, jóvágású férfi. Aki először elmesélte az életét. Az eü-ben dolgozott, amikor is újraélesztés közben megrázta a defi, és a klinikai halál állapotában volt 1-2 percig. Azelőtt kicsapongó életet élt, nem hitt semmi ilyesmiben :)
De akkor azt mondta, hogy olyat látott, ami megváltoztatta az életét, a hallottak az élők között keringenek, magát is felülről látta, és nincs túlvilág, se semmi ilyen.
Azt mondta, hogy egy lélek több ezerszer születik újra, és valaki már rögtön a halála után egy másik életbe születik.
Akik azt mondják, hogy a halálukkor fényt láttak az alagút végén, azok a szülőcsatornát látták belülről, és épp megszületni készültek. Csak azok a babák holtan születnek, mert az életet mégiscsak visszahozzák az adott emberbe, akiről szó van.
Érdekes feltételezések ezek, engem nagyon elgondolkodtat :))
Mesélte ez a férfi, hogy járt egy olyan házban, ami akkor épült, dúsgazdag család, nagyon nagy családi ház, 1 kisgyermek. Azért hívták ki magukhoz, mert a kislányuk szobájában állandóan büdös volt, akárhogy szellőztettek, egyszerűen nem ment ki a szag. A kislány egyre furcsább dolgokat művelt, ingerült volt, fáradékony, hisztis. Kiderült, hogy évekkel ezelőtt egy bácsi élt ott egyedül, halála után lerombolták a házát, felépült ez az új, és a kislány szobájába beköltözött. Azért volt mindig öregember szag.
Visszatérve, mikor bejött ide hozzánk ez a férfi, mondta, hogy 3 lélek van itt nálunk. Két ember lakott itt előttünk, az egyik egy bácsi, aki meghalt, a másik egy fiatalabb férfi, akit megöltek, egy közeli helyen.
Mind a kettőnek megmondta a nevét. És időt kért, hogy elzavarja őket. Minden ablakot, tükröt, ajtót megszámolt, és sós vizes löttyel egy jelet rajzolt rájuk, és elmondott valamit. Ez tartott kb 3 óráig. Utána leültetett minket, és elmondta rólam, hogy menjek el orvoshoz, mert a szívem nagyon gyorsan ver, emiatt érzi, hogy idegesebb vagyok, látja a tekintetemen. Elmentem rá pár napra orvoshoz, kiderült, hogy pajzsmirigy túlműködésem van, 130-as pulzussal. Páromnak mondta, hogy érzi, nagyon sokat fáj a dereka, ez lehet a lelkektől is, akik éjszaka az energiánkat szívják el. Azóta nem fájt a dereka, és nyugodtan alszunk, nem veszekszünk, és imádunk itthon lenni! :))
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..
Utolsó vagyok, ezt nemrég tettem föl.
Érdekes amiket leirtok itt. Néztem 3 részes filmet: Paranormális jelenségek-et, abban is hasonló dolgok történnek. Be is paráztam attól a filmtől rendesen. :P
Hű, de sok hozzászólásod érkezett! Ez igen! Az én fiam ilyen nagyon erős jeleket nem küld felém, hogy látna valamit, igaz még nem is beszél érthetően mindig.
Eddig annyit figyeltem meg, hogy a plafonra sokszor néz, és beszél neki, vagy nevet rá. Illetve egyszer húsvétkor a nagyija adott neki egy húsvéti tojásos képeslapot, és a fiam felmutatta a plafonra, és azt mondta: "-Nézd, tojás!" Hát, a mi sztorink csupán ennyi. Azóta nem tapasztaltam mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!