Anyukák! Mivel szeditek ki a foltokat a gyermekeitek ruhácskáiból?
még:) :
"Mi is az a nátrium-perkarbonát?
A nátrium-perkarbonát egy környezetbarát, környezetre ártalmatlan aktív oxigénforrású vegyület. Ismertebb neve: szilárd hidrogén-peroxid.
Vízben oldódva aktív oxigénre és nátrium-karbonátra (mosószóda) bomlik. Kiváló fehérítő és folttisztító tulajdonsággal rendelkezik, ezen felül fertőtlenítő (baktérium- és csíraölő) hatású.
Nemcsak fehér ruhákhoz használható! Aktív oxigén segítségével a szerves foltokat kiválóan oldja, miközben a színeket kíméli.
Ha erősen szennyezettek a ruhák vagy makacs foltok vannak rajtuk (lehet sár, fű, vér, barack, alma folt ...), szintén a nátrium-perkarbonát a legjobb választás.
Makacs foltokhoz: készíts belőle kevés vízzel "pépet", kendd be a foltot és áztasd 1-2 óráig, majd mosd ki a szokásos módon. Nekem ő a sztár, a baba bodykból mindent kihozott (a színt nem!!!), lehetett az barack vagy alma folt..."
Köszönöm a sok hasznos ötletet.
A kisfiamnak holnap lesz az ovis évzárója és a fehér ingecskéjén találtam foltokat,mivel nem volt itthon semmi folttisztító hittem az Ariel mosóporban,de nem szedte az sem ki,megkockáztattam a Domestost,jól megdörzsöltem,az kiszedte.
DE ideje itthonra beszereznem folttisztítót.
A Wanish tudom,hogy drága ,bizonyosan jó is lehet,de lehetséges,hogy a többi amit ajánlottatok is ugyanolyan hatékony.
Szia!
Nekem a lidl-s foltelőkezelő jött be.
A nagyobbik fiam szinte minden nap úgy jön haza a suliból,hogy füves a naci térde,leveszi,befújom,másnap kimosom,és tényleg kijön.De ugyanígy kijött az én pólómból az olajfolt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!