Mivel mossátok a gyermekeitek ruháit?
Na pont a Tomi az ami egyik rokon illetve saját gyereknél nem jött be.
Én születése óta csak folyékony mosószerrel (Arielgél vagy kapszulával) mosom külön a rucijait. Öblítőt sosem használtam. Anyós nálunk volt egy hétig és véletlenül belekeverte a mosásba a gyerkőc egyik bodyját. Mondanom sem kell tiszta száraz piros kiütéses lett a kis karja. Kapott kalciumot, bekentük neki és elmúlt, szegény Anyós meg teljesen megrémült. Utána 3x átnézte a ruhákat mosás előtt. :D Pedig külön szennyes tartója van a kicsinek, de az az egy ruhadarab mégis útra kélt! :D
Nekem eddig nem volt gond, egyéves korukig külön mostam az övékét a miénktől, és csak fehér öblítőt ahsználtam. azóta volt hogy váltottam, de sose vettem észre. persze lehet mástól is a kiütés, de megpróbáljuk ezt a részt kizárni.
Az ecettel öblített ruhán nem érzik az ecet szag? még nem hallottam róla.
Használj L'Arbre Vert ökomosószert. Nagyon jó szerintem. Teljesen antiallergén, és tapasztalatom szerint jól tisztít.
Az öblítő meg teljesen felesleges. Soha nem használok.
Emellett figyelj arra is, hogy csak 100% pamut ruhákat vegyél.
Nekem a Persil mindent kiszedett idáig.
Akkor álltam rá mikor a kicsinek minden ruhája kakis lett és semmi nem szedte ki.Ez bevált.Viszont,ha nem úgy állok anyagilag,akkor csak Bónuxot veszek,de az is elég jó.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!