Göndör hajú babátok haját mivel mossátok? Milyen gyakran? Használtok balzsamot? Naponta kifésülitek?
nekem a lányom 1 éves még csak, de hátul telejsen göndör.
mivel utál hajat mosni így van hogy 2 hetente csak, de általában hetente. én simán, nem balzsamozom kilehet fésülni, csak akkor nem mikor anyós meg a párom törülközövel szárították a gyerek haját és teljesen bekócolták.
Az én fiam is göndör hajú volt.
Amíg göndör haja volt nem fésültük neki egyáltalán,hetente kétszer mostuk Babe samponnal.
Szia. Az Én lányomnak is göndör haja van, mi szükség szerint mossuk a haját.neogranormon sampont használunk, és glis Gliss kurr haj spary -t használjuk.
Könyebb tőle kifésülni a haját.
Fésülni is szükség szerint szoktam.
Szia!
Kérdés, hogy milyen göndör hajról beszélünk. Az én most 3 éves fiaimnak is göndör haja van, de ők félvérek, tehát kifésülni nem tanácsos a hajukat, mert mikrofon fejük lesz. Amúgy születésük óta johnson and johnson-nal mossuk a hajukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!