Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Használ vki Cebion multi...

Használ vki Cebion multi szirupot? Milyen? Az íze mihez hasonlít? Nagyon gondolkodok rajta, de nem tudom megérné-e megvenni. Ti milyen vitamint használtok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 08:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Még az is érdekelne mikortól próbálkoztatok a rágótablettákkal?
2011. nov. 21. 08:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát most megkóstoltam. Konkrétan,hogy milyen íze van azt nem tudtam megállapítani, de elég édes. Az enyém imádja, de legközelebb másmilyet veszek, mert immunerősítőnek vettük, de kb. másfél hónapja folyamatosan beteg a gyerek. Szóval nekünk nem jött be, így legközelebb megpróbálkozunk a Marslakócskákkal.
2011. nov. 21. 08:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. 17 hós a kisfiam, rágótablettát még nem próbáltunk, de min. 3 éves koráig nem is fogunk.
2011. nov. 21. 08:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor lehet én is lemondok róla, mert én is immunerősítőnek szeretném adni neki, mert most szinte semmi gyümölcsöt nem eszik, erőszakolni meg nem akarom:(
2011. nov. 21. 09:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Én ezt adtam neki tavaly mert szintén semilyen gyümölcsöt nem evett meg.Szó szerint.Mi nem voltunk betegek nagyon kisebb nátha köhögés,de semmi komoly.Holott járunk közösségbe elég sokat.Én idén télen is ezt veszek neki.2,5 éves de nem merek neki rágótablettát adni:(
2011. nov. 21. 09:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Rákérdeztem a gyógyszertárban, rágótablettát nem lehet adni 4 éves kor alatt, mert túl nagy a vitamin tartalma kisebbeknek. Nálunk meg idáig a Cebion multi a nyerő. Mintha jobban segítene. Most Béres cseppezünk, de mióta szedjük, rosszabb az étvágyuk és már kétszer voltak betegek is.
2011. nov. 21. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi is ezt használjuk, az íze édes, szirupos, a kicsik szeretik. (langyos teába is szoktam édesítőnek tenni, ha beteg) A rágótabletta tényleg csak 4 éves kortól javasolt.

Azt azért senki se várja, hogy a vitamintól nem lesz beteg a gyerek,. esetleg segít valamit, vagy ha már elkapta, hamarabb meggyógyul.

2011. nov. 21. 11:09
 8/11 anonim ***** válasza:
mi egy hónapja adjuk a fiunknak, 21 hós, szereti az ízét.
2011. nov. 21. 12:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk az egyik gyereknek hasmenése van tőle, a másikon meg nem érzem, hogy bármit is nyomna a latba, így mi váltottunk. Most Immunotrofina-t iszunk, ez nekünk jobban bevált.
2011. nov. 21. 12:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Én szoktam venni a cebion multit, valami jó édes gyümölcsös szirup, a lányaim imádják.

Főleg a nagynak adom, mert nem eszik gyümit.

De most kezdi majd az ovit, vettem neki most mást (a pici továbbra is a cebion multit kapja), szóval a nagy most rágótablettásat kapott, multikid immuno, ez elég drága, egy hónapra elég, 3ezervalamennyi volt, de ez pro-prebiotikumot is tartalmaz.

Alapvetően a cebion multi nem immunerősítő, hanem csak egy sima multivitamin. Nem drága, így megéri megvenni. Bár immunerősítésre inkább mást szoktak, pl ezt amit írtam, vagy béres cseppeket (+ c vitamin).

2011. nov. 21. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!