Használ vki Cebion multi szirupot? Milyen? Az íze mihez hasonlít? Nagyon gondolkodok rajta, de nem tudom megérné-e megvenni. Ti milyen vitamint használtok?
Mi is ezt használjuk, az íze édes, szirupos, a kicsik szeretik. (langyos teába is szoktam édesítőnek tenni, ha beteg) A rágótabletta tényleg csak 4 éves kortól javasolt.
Azt azért senki se várja, hogy a vitamintól nem lesz beteg a gyerek,. esetleg segít valamit, vagy ha már elkapta, hamarabb meggyógyul.
Én szoktam venni a cebion multit, valami jó édes gyümölcsös szirup, a lányaim imádják.
Főleg a nagynak adom, mert nem eszik gyümit.
De most kezdi majd az ovit, vettem neki most mást (a pici továbbra is a cebion multit kapja), szóval a nagy most rágótablettásat kapott, multikid immuno, ez elég drága, egy hónapra elég, 3ezervalamennyi volt, de ez pro-prebiotikumot is tartalmaz.
Alapvetően a cebion multi nem immunerősítő, hanem csak egy sima multivitamin. Nem drága, így megéri megvenni. Bár immunerősítésre inkább mást szoktak, pl ezt amit írtam, vagy béres cseppeket (+ c vitamin).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!