Cebion multi vagy Béres csepp lenne jobb 3 év körüli gyereknek?
Ha van más javaslatod immunerősítésre az ovikezdésre, írd meg, légy szives.
Köszönöm!
Szia, a kettő együtt mehet. Én tavaly télen mindkettőt adtam a gyerkőcnek, plusz még c vitamint. Doki is tudta, azt mondta, nyugodtan adhatom. Mondjuk a kisfiam a béres cseppet az étvágya miatt kapta, de ez lényegtelen igazából.
Amit még adtam neki, homeopátiás golyók immunerősítésre...
Én augusztus közepétől gondoltam adni a fiamnak, Cebion C vitaminnal együtt.
Ha jól értelmeztem az első választ, akkor a Béres csepp étvágyat csinál. Mivel a fiam így is nagyon jó evő, akkor marad a Cebion multi.
Köszönöm a válaszokat!
Ha van még javaslat, szivesen fogadom.
Szia, első vagyok. Igen, a béres csepp étvágyat csinál. De sztem nem biztos, hogy elég lesz a cebion multi és a sima cebion (bár ne legyen igazam!!!). Immunerősítésre én Echinaceát adtam a kisfiamnak - Echinacin szirup a neve, két éves kor fölött adható, kifejezetten immunerősítő, kúraszerűen kell alkalmazni.
Én a végén nem akartam vacakolni vele, ezért kapott inkább homeós echinaceát (azért volt vacakolós, mert napi 3x kell adni, nem szerette az ízét (narancsos egyébként), így még külön bele kellett kevernem valamibe).
Plusz az echinacea-t váltva vincetoxicummal. Ez is immunerősítő szer, a kettő együtt elvileg nagyon jó.
A hígításról - hogyha szeretnéd adni - itt érdeklődj: [link]
Én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!