Óvodába utalnak rá hogy lekéne vágatnom lányom haját? (megregyem)
Mi is most ebben a dilemmában vagyunk. Majdnem derékig ér a lányom haja, mindennap össze van neki fogva copfba, mert különben belelóg mindenbe. (frufruja van).
Most hétvégén anyukám levágja neki a végét, mert kicsit elvékonyodott. Viszont én szeretném, ha legalább 5-6 cm-t levágna neki. Így is be lehet mé fonni is, meg össze lehet kötni, de talán könnyebb lesz fésülni.
Ha a kislánynak nyűg, akkor biztos, hogy levágatnám. Az én lányom nem szeretne rövid hajat, mert szerinte az nem hercegnős. :)
Nálunk már bölcsiben mondták hogy le kéne vágni, pedig minden nap csinos és kényelmes jól kezelhető frizurát készítek a hölgyikének.
Fonom, csavarom, összefogom stb. Kijelentettem, hogy nem. Pár hete láttam, hogy a többi anyukát rábeszélték a levágatásra. Mert persze a nevelők azt is megmondták, hogy rövid legyen ám, mert a vállig érővel sem lehet mit kezdeni bla bla bla.
Így a csoportban van 13 fiús kinézetű és egy derékig érő hajú gyerek. :) A lányom barátnőjének anyukája majd elsírta magát, mikor látta, hogy én nem álltam kötélnek és a szavaival élve "csutka" lett a kislánya.
Szóval ha van időd akkor nagyon jó és tartós frizurákat lehet készíteni.Úszáson meg lehet venni már gyerekeknek is azt a gumisapit be sem ázik. Meglátszik, hogy a nevelőknek nyűg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!