Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodába utalnak rá hogy...

Óvodába utalnak rá hogy lekéne vágatnom lányom haját? (megregyem)

Figyelt kérdés
Elviegbe külön tornán összevissza van neki, látszik hogy nyûg neki, úszáson se éppen elônyös, ha igen milyenre, ha nem miért?
2012. máj. 16. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tornára és úszásra össze kellene fogni. Egybként nincs semmi baj vele.
2012. máj. 16. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jo be van fonva es ket kicsi zsemlet csinalsz belole 2 oldalt akkor szerintem jol birja es nem kell levagatni.
2012. máj. 16. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy se jó, ha a szemébe lóg egész nap, pláne mikor rajzol, meg belelóg a kajába meg minden. Ha nem engedi összefogni, vagy alváshoz kibontják neki, inkább vágasd olyanra, ami csinos, kislányos, de praktikus.
2012. máj. 16. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ ő mit szeretne?Mert a lányomnak derékig érő haja van és bele is halna ha levágatnám.Olyan jó kis frizurákat lehet csinálni ami tartós is.
2012. máj. 17. 07:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi is most ebben a dilemmában vagyunk. Majdnem derékig ér a lányom haja, mindennap össze van neki fogva copfba, mert különben belelóg mindenbe. (frufruja van).

Most hétvégén anyukám levágja neki a végét, mert kicsit elvékonyodott. Viszont én szeretném, ha legalább 5-6 cm-t levágna neki. Így is be lehet mé fonni is, meg össze lehet kötni, de talán könnyebb lesz fésülni.

Ha a kislánynak nyűg, akkor biztos, hogy levágatnám. Az én lányom nem szeretne rövid hajat, mert szerinte az nem hercegnős. :)

2012. máj. 17. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk már bölcsiben mondták hogy le kéne vágni, pedig minden nap csinos és kényelmes jól kezelhető frizurát készítek a hölgyikének.

Fonom, csavarom, összefogom stb. Kijelentettem, hogy nem. Pár hete láttam, hogy a többi anyukát rábeszélték a levágatásra. Mert persze a nevelők azt is megmondták, hogy rövid legyen ám, mert a vállig érővel sem lehet mit kezdeni bla bla bla.

Így a csoportban van 13 fiús kinézetű és egy derékig érő hajú gyerek. :) A lányom barátnőjének anyukája majd elsírta magát, mikor látta, hogy én nem álltam kötélnek és a szavaival élve "csutka" lett a kislánya.

Szóval ha van időd akkor nagyon jó és tartós frizurákat lehet készíteni.Úszáson meg lehet venni már gyerekeknek is azt a gumisapit be sem ázik. Meglátszik, hogy a nevelőknek nyűg...

2012. máj. 17. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Hármaska vagyok, olvassastok már el pontozgatás előtt! Azt írtam, ha nem engedi összefogni, akkor vágasd le. áááááá kár belétek a szó...
2012. máj. 19. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!