Rengeteget vártam arra, hogy megnőljön a hajam, viszon most nagyon ronda. Töredezett. Le kell vágatnom belőle egy csomót. Van valami olyan amitől kb.1 év alatt (jövő szptemberre) megnő?
Szerintem egyéni dolog, nálam több hónap (kb fél év) pepecselés után se volt semmi hatása a ricinusolajnak. :D De hátha bejön neked. (viszont a patikusok és a bőrgyógyászok óva intenek tőle egyébként)
Először is fontos, hogy ne sajnáld, és levágasd az összes törött részt - ellenkező esetben vissza fog törni nagyon hamar, és megint vágathatsz egy csomót. És utána is azért 3 havonta vágass belőle egy picikét.
Fontos, hogy kívülről is ápold, vannak nagyon jó hajpakolások, pénztárcádhoz szabottan vegyél, ha csóró vagy, ajánlom a Kallos lattét, ha többet megengedhetsz magadnak, nézz sét egy fodrászkellékesben, és vegyél valami professzionális terméket.
De a legfontosabb, hogy belülről megfelelően legyen táplálva, kívülről kenhetsz rá akármit, nem lesz jobb. Sok vitamin (akár célzottan szépségvitaminok, de szerintem valami multivitamin is jó), egészséges táplálkozás, és sooooook-sok folyadék.
Plusz ha korpás és/vagy zsíros a hajad, nem ártana kideríteni az okát, és kezelni, mielőtt elkezd még hullani pl.
Ugyan így nem olyan gyors az eredmény, de hiába hosszú a hajad, ha ronda, és egészségtelen, nem? :) Nem tudom mennyire hosszút akarsz milyenből, nekem válltól megnőtt derékig így 3 év alatt, és olyan átlagos tempóban nő a hajam, egészséges, igaz nem is festem, vasalom, stb, az lassíthat ugye a dolgokon. :D
De szeptemberig 10-15 centit simán nőhet akár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!