Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes vágatnom a hajamból?...

Érdemes vágatnom a hajamból? Biztos, hogy jobban fog nőni?

Figyelt kérdés
Göndör, kb mellig érő hajam van, a probléma az, hogy a vége elég töredezett mert régebben vasaltam. Balzsamot nem használok, mert nem mindig van ilyen dolgokra pénzem(ez nem igénytelenség miatt) és naponta mosom. Vasalni már egyáltalán nem vasalom. Vágatni kellene belőle, de nem tudom, hogy érdemes-e, mert ha ugyanolyan töredezett lesz?:S És attól is félek, hogy nem fog nőni tovább, mert már legalább 1 éve nem nő. Ha kicsit értelmetlen voltam akkor bocsi:)
2010. júl. 13. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát attól bizony biztosan nem fog nőni a hajad ha vágatsz a végéből!

Nem kellene minden nap mosni a hajad mert teljesen tönkreteszi,kiszárad.Főleg ha még balszamot sem használsz.

2010. júl. 13. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
vágatni bizony muszáj, különben jobban széthasadnak a hajszálaid, aztán még többet kéne nyisszantani! göndör hajjal meg csalóka a dolog, nekem is az van, ha ki van vasalva, akkor szembeszökő, hogy milyen hosszú, amúgy nem. de megbékéltem vele...
2010. júl. 13. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:

igen,jobban fog nőni,azért kell levágatni a végéből picit h felfrissüljön!

egészséges haj gyorsabban nő!:)

2010. júl. 13. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha töredezett a vége mindenképpen érdemes vágatni belőle, mert egyre rondább lesz. Érdemes spórolni egy balzsamra is, már 500 Ft-ért lehet kapni...
2010. júl. 13. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha 1 éve nem nő a hajad, az azt jelenti, hogy elérte azt a hosszúságot, aminél hosszabb már nem lesz. Persze ez változhat. A fodrászom mondta,hogy 4 évente teljesen kicserélődik a hajunk. Tehát lehet pár év és sokkal hosszabb lesz. Ezt nem lehet tudni.

Ha el van törve a vége, mindenképpen vágasd le, hogy szép és egészséges legyen a hajad. Mondod a fodrásznak csak annyit vágjon amennyi szükséges. 3havonta kell járni fodrászhoz,és 1cm-t vágatni. (általánosságban írom) Ha tovább vársz csak mégjobban el fog töredezni, és sokkal többet kell majd levágni.

Mindennap ne mosd a hajad, mert az nagyon káros. Egyébként miért mosod meg mindennap?

2010. júl. 13. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!