Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SEGITSEGEET! Surgosen lekell...

SEGITSEGEET! Surgosen lekell vagatnom a hajam. Tudtok jo otleteket?

Figyelt kérdés

ien hajam van most. De eleg rossz alapotba van ezert lekene vagatni. Tudtok jo haj otleteket amik jolalnanak?:o

[link]

[link]

2011. jún. 28. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
[link] Nekem ez nagyon tetszik:)
2011. jún. 28. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát Hayden haja... ízlések és pofonok, de az tuti, hogy azt be kell lőni, anélkül lapos és béna, meg nem is sokkal rövidebb.

Ha elég merész vagy, szerintem vállalj be valami teljesen rövidet, pixie fazont, szerintem neked jól állna. Azzal nincs sok baj, vasalni se kell, hogy tönkretedd vele, stb. :D Olyan Emma Watsonosra. Rövid hajhoz képest elég jól variálható.

2011. jún. 28. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad, mennyire szeretnéd levágatni, úgyhogy linkelek rövidebbet meg hosszabbat is:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

22L

2011. jún. 29. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok:) Szerintem az utolsó válaszoló utolsó képe nagyon jóóóóó!!!!!!! Szerintem valami olyasmi legyen...
2011. jún. 29. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem hagyd hosszabbra, mint a képeket, amiket linkeltek. Igazából nekem nagyon tetszik a mostani hajad is [második képen]
2011. júl. 1. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!