Hogy lehetek plaza cica? Tanacsokat varok, es otleteket.
Először is alap, hogy a ruhatárad a legízléstelenebb, divatnak megfelelő darabokból álljon. Hordjál b@szott nagy magassarkút, amiben nem tudsz járni. Az arcodra kenjél föl egy vakolatnyi alapozót, púdert, szemcerkával húzd ki a szemed vastagon stb. Ezek mellé legyél meggyőződve róla, hogy gyönyörű, és szexi vagy. És nem árt, ha buta vagy. :)
Sok sikert!
en az vagyok=)))
mayo,my77,louis vuitton,gucci,amnesia...stb markak..extra tusarku lakk cipo...en nem szolizok mert alapbol is jo szinem van ,, smink nagyon sok smink es csak izlesesen..nekem 80cm pothajam van barna vagyok korulbelu a fenekemig er..imadom a penzes pasikat<3333 ok is engem :))
de en apukam penzebol vasarolok:$:p 16/L
elozo vagyok a 16L
minden heten / kethetben jarook kozmetikushoz szemoldok gyanta,havonta arctisztitas emelett minden heten vasarolok es a HAJAM AZ ELETEM imadooooooom
Először is kérjél apcitól egy kis mánit,majd menj el a cukcsi BFF-ekkel shoppingoolnííí.HííHííHíí.
Csakis cute rózsaszyn cuccok!
Menj el fodrászhoz festest be ribanc-hidrogén szőkére a hajcsimajcsidat,majd rakj bele cute-szupííszupííszupíícukcsíí hajcsatcsikat,majd rakj fel magadra 45kg alapozót,56kg szájfényt meg 32kg szemcerkát,majd vedd a szupercukcsi tatyódat a kezecskéédbe,majd menj el a plázába és vonulj a 15cm-es tűsarkúcskádba.Jah és a Cute-lávcsi-cukcsi-mukcsi-szercsi-s szöveget el ne felejtsd és a buta röhögés pedig elmaradhatatlan!
A nagy pink 8centis körmöket már mjdnem el s felejtettem!
Hajrá Ribanc!
megint csak az elozo vagyok
alakoddal sem art foglalkozni mondjuk nekem nem kell edzenem mert alapbol nem hizok 168cm vagyok 48kg pont jo))))
de ha popod lapos arra gyurhatsz is...melled meg kis push -uppal folnyomhatod..ja es meg valami csak penzes gazdag pasikkal foglalkozz tobbieket lekell sz.rni magasrol..kb ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!