Jajj óóóó ne! Kihagytátok a félméteres, gyémántos műszempillát!
2010. aug. 14. 23:30
12/36 BandSz válasza:
A 16/L-t nagyon komolyan lehet venni (Y)
2010. aug. 14. 23:31
13/36 anonim válasza:
egyszeru.csak tetetned kell a butuskat."bekoltozni" a plazaba.csakis!!! meno csajokkal/pasikkal logni.a loserebbeket lenezni.lehetoleg rozsaszin cuccokba jarni tetotol talpig.magassarku.szilikon mell ami jollathatoan kivan teve.eros mar mar vulgaris smink.agyonszolizott bor.tokeletes alak.hosszu szoke haj lehetoleg.mukormok.tetovalt szemoldok."tuningolt" szaj.minel dragabb kiegeszitok.kicsinyito kepzos szavak hasznalata.kepek keszitesekor csucsorites.csillivilli kepek.draga kiegeszitok.jah es plusz egy +"ken baba" vagy egy penzes apuci aki mindezt fizeti.azt hiszem ennyi.nekem ennyi jutott hirtelen eszembe a plazakrol.
2010. aug. 14. 23:32
14/36 anonim válasza:
a + nelkul ... elozo voltam ...,de te tenyleg plazalany akarsz lenni heehhh??:O
2010. aug. 14. 23:34
15/36 anonim válasza:
Igen komolyan is vehettek es remelem fol pontoztok amiert ilyen segitokesz voltam a kerdezovel...)))) puszika nektek (K)
2010. aug. 14. 23:37
16/36 anonim válasza:
szerintem kamu a csaj.:D
2010. aug. 15. 00:07
17/36 anonim válasza:
...
2010. aug. 15. 00:41
18/36 anonim válasza:
én csak azért is felpontoztam x)
amúgy miért szeretnél az lenni? legyél hétköznapi, normális, átlagos, társaladomba illeszkedő ember. vagy ez már nehezebb mont pláza cicának lenni? hmm...
2010. aug. 15. 02:08
19/36 anonim válasza:
Kihagytátok fényképeken pózolást:)Ha fényképeznek,szemdüllesztés és csücsörítés!Ez alap.
A diszkó vécéjében készült önfotó közösségi oldalon kihagyhatatlan.
És egy yorki vagy törpe csivava sem árt.
2010. aug. 15. 03:06
20/36 anonim válasza:
O.o
ez ugye csak vicc?
komolyan az a szándékod h minden értelmes ember messziről elkerüljön és h minden srác csak arra menjen h meghúzzon??
Hát ha igen akkor készülj fel az előítéletekre mert ha okos és rendes lány is vagy (amit erősen kétlek már csak a kérdésed miatt is-.-) akkor is az lesz h "ott az a beképzelt ribanc". nem lesznek igaz barátaid sem...
semmi fontos emberi értéket nem látnak majd meg benned..ha van egyáltalán...
ez csak egy vélemény de hajrá...
csináld csak ha népszerűsíteni akarod a rib@ncok táborát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!