Hogy lehetek plaza cica? Tanacsokat varok, es otleteket.
Figyelt kérdés
a hulyek kimeljenek2010. aug. 14. 23:09
31/36 anonim válasza:
szioka! en mar irtam ide,16L vagyok,bebi kicsit fogynod kell...az a legjobb ha a magassagod es a sulyod kozott 20 van..mint nekem,168-48 erted???? szoval gyors edzesbe kezdj bele!!! es hajraa puszi nektek
33/36 anonim válasza:
Ne várd már el, hogy gondolkodjon, hiszen plázarib@nc :DDD
34/36 anonim válasza:
Ha az szeretnél lenni legyél...Csak azt nem értem ehhez miért kell segítség?
35/36 anonim válasza:
Ha a hajad derékig érő és fekete azzal szerintem nincs semmi baj. Mostanában már a sötét szinek a nyerők. Az arcodból hozd ki a legtöbbet. Legyen hibátlan. Használj világos szájfényt, fekete szemceruzát és műszempillát. Ha a ruháid egyediek, akkor az jó...olyanokat vegyél még (nagy dekoltázs, miniszoknya). Hordj platformos cipőket. Nevess minden hülyeségen és minden pillanatban nézd azt, hogy hogy nézel ki. Vásárolj sokat és nézz le mindenkit, aki nem olyan mint te vagy.
36/36 anonim válasza:
- erős smink
- tűsarkú
- push-up melltartó
- kivágott, pántnélküli felsők
- cicanadrág (lehetőleg latex), miniszoknya
- hosszú haj (nem muszáj szőkét)
- 'cuki,menő' rózsaszín cuccok
- műköröm
- szoli (de nem baj hogyha fehér bőrőd van!)
- csini miniruhák
- tökéletes alak
- jó pasi
- beszéd (pl..cukcsi, szercsi, láwcsi.)
- soha ne menj sehova az LB-id nélkül
remélem segíthettem : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!