Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehetek plaza cica?...

Hogy lehetek plaza cica? Tanacsokat varok, es otleteket.

Figyelt kérdés
a hulyek kimeljenek
2010. aug. 14. 23:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
89%
Gratulálok, kérdező.
2010. aug. 15. 09:48
 22/36 anonim ***** válasza:
88%
Ez most komoly??? Ilyen kérdés és még odaírod, hogy hülyék kíméljenek? Miért akarsz r*banc lenni? Úristen!
2010. aug. 15. 09:57
 23/36 anonim ***** válasza:
76%
Kb úgy, ahogy eddig irták jó sok smink magassarkú, soli, szauna, rózsaszín - a lényeg az hogy 30 éves korodra úgy nézz ki mint egy sokat megélt 50 es nő! Hajrá!
2010. aug. 15. 10:33
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

nah ezektől a lányoktól tanulhatsz

[link]

a legjobb szándék vezérelt engem amikor belinkeltem, de tényleg

ezek a lányok igazi menő csajok csak mert mindenkivel összefekszenek és tökre egyformák mind, cici kidobva, 1kg smink, sok szoli, magassarkú, ízléstelen ruhák

na de akkor el is mondom milyen ruhákat vegyél, sok időm van:

- cicanaci, lehetőleg valami állatmintásat vagy latexet

- magassarkú, ha nem tudsz benne járni gyorsan tanulj meg, ez nagyon fontos

- olyan topok amikből majd kiesik a cicid, sokat mutat

- push up melltartó, lehetőleg olyan ami az egekbe felnyomja a cicid

- tunika, abból is mehet állatmintás szerintem vagy nem is tudom

- egy cuki táska, olyan LV féle

ennyit a ruhákról, most jöhetnek a nagyobb változtatások

- póthaj, nagyon fontos, a cicáknak hosszú hajuk van

- hidrogénszőke vagy fekete, amelyik jobban áll és legyen olyan mű hatása

- szoli, szoli, szoli

- alapozó, korrektor, púder mindig legyen rajtad

- emeld ki a szemed sötét színekkel: szemceruza, szemhéjfesték, szemhéjtus, szempillaspirál

- a bőrszíneddel megegyező szájfény (lehet átlátszó is) vagy rózsaszín rúzs + nagyon csillogó rózsaszín szájfény

- műkörmök, minél hosszabb annál jobb, starsszkövekkel ellátott, rózsaszín

használj olyan szavakat, mint cukcsi meg ilyenek és cigizz

2010. aug. 15. 10:53
 25/36 A kérdező kommentje:
eloszor is nem vagyok kamu csaj. masodszor nekem tetszik a stilusuk. most derekig ero fekete hajam van, 165 cm, es 65 kg, 80 c-s melltarto meret. a ruhaimat tobbsege csinos egyedi darab.. amugy nem art ha egy pasinak, igen is van penze, mert ki akar egy csoroval jarni, ali lehet meg egy etterembe sem tud meghivni, es szamolgat minden fillert?
2010. aug. 15. 11:52
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
165cm-rel es ehhez 65 kg-mal eselytelen, hogy te igazi plazapicsä legyel...
2010. aug. 15. 11:57
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
65 kiloval kover vagy.Max plazabalna lehetnel.XD
2010. aug. 15. 12:07
 28/36 anonim ***** válasza:
91%

Dagi vagy. Amúgy pénzéhes k.rva vagy már most...remélem csak kihasználni fognak az életben és a büdös életbe nem fog szeretni senki (erre ilyen gondolkodással amúgy jó esélyed van)

De amúgy ezek az egyszerű lépések szükségesek:

fogyj 15 kilót

szolizd magad cigusbarnára

festesd a hajad platinaszőkére, vasald, esetleg rakass fel műhajat

vegyél egy halom rózsaszín, arany-ezüst, csillogós, gusztustalan műszempillát, minél nagyobakat, és shoppingoláshoz meg partyzáshoz mindenképp told fel

Műköröm, ez is lehetőleg csillogós és rózsaszín.

sok-sok ízléstelen trendi ruha, lehetőleg rózsaszín színben, de az sem baj, ha valami más és arany/ezüst flitterek vannak rajta, a lényeg, hogy a melleid legalább 75%-ban kilátszanak, push-up melltartó, hogy legyen is mit mutogatni, lehetőleg olyan csípőnacik, amiből kilóg a rózsaszín tanga, valamint ha cicanaci/leggings van rajtad, akkor legalább a fél hátsód látsszon ki.

A magassarkút ne add 10 centi alá, ezek se árt, ha csillognak, meg manapság menő a platform, az meg extra k.rvás, úgyhogy azt neked találták ki

Latex anyagú cicanacik, csizmák is nagyon neked valók + az olyan miniruhák/szoknyák, amiből le se kell hajolni, hogy kilátsszon a segged

És semmiképp ne felejtsd el a gagyi hamisított LV tatyót!!!!! Valamint hamisított D@G szemüveg, öv, de lehet akármilyen más menő márka hamisítványa is...

És igen, a kigyúrt kopasz cigány pasi elengedhetetlen, vagy esetleg egy nyálas b.zis diszkósfiúcska cukcsi rózsaszín pólóban:)

Hajrá te hulladék r!banc...

2010. aug. 15. 12:32
 29/36 anonim ***** válasza:
87%
elírtam az @ az &:) amúgy remélem tisztában vagy vele te nyomorult hogy nem csak gazdag és szegény srácok léteznek, hanem átlagosak, esetleg kicsit átlag alatti pénzmennyiséggel rendelkezők, meg vannak kicsit átlag fölöttiek. De neked csak a gazdagok kellenek, mert azok tudják kielégíteni a sz@ros vásárlási igényeidet...amúgy téged inkább ne vigyenek étterembe, így is elég hájas vagy! grat...
2010. aug. 15. 12:35
 30/36 anonim ***** válasza:
78%
Te nem vagy normális, kérdező, ne haragudj. Valami nagy krakk lehet, ha pláza cica akarsz lenni...
2010. aug. 15. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!