Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiabálsz a kisgyerekeddel?

Kiabálsz a kisgyerekeddel?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran? Utcán is?
2012. máj. 14. 13:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos minden napra jut valami, többször is :(

Világéletemben türelmetlen és pörgős voltam, így halálra idegesít az időhúzás, a szöszmötölés és a tutyimutyiság. Na a fiaim (5 és 2,5 évesek) persze mind a 3-ból jeleskednek, megspékelve egy jó adag akaratossággal, nyafogással és hisztivel :) Na ez a kombináció meg aztán végképp kihúzza a gyufát nálam :)

Majd még írok, csak most mennem kell, addig is: SZÚÚÚÚSZÁÁÁÁ

2012. máj. 14. 18:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Na ezt is ismerem, ezt az örökös hasonlítgatást másokhoz. Tudom, nehéz megállni, de azért biztos látod a jót is, amiben különb vagy a sógornőidnél. Senki sem gép, nem robot, ember vagy és vannak igényeid, pölö alvás. Ezt muszáj elfogadni, ezért nem kell lelkileg gyötörnöd magad. Más meg olyan, jó és akkor? Te meg ilyen vagy. Alszol éjjel. Nagy kaland. Viszont nem hibáztatod a gyereket tudat alatt, hogy éjjel kell vasalnod.
2012. máj. 14. 21:35
 23/27 anonim ***** válasza:

21-es vagyok.

Igen, a másokhoz való hasonlítgatás nálam is megvan :)

Nekem is a sógornőm a halálom, mert ő is olyan, hogy örökké minden tip-top náluk és a kertben egy szál gaz sincs, miközben vékonyabb nálam és még a fizetése is több :)

2012. máj. 15. 06:34
 24/27 anonim ***** válasza:

3 eves, sose kiabaltem vele, es remelem nem is fogok, pedig apa fel evig nem volt itthon, es terhesen, egyedul egy ket es fel eves energiabombaval voltam..

viszont azert is, mert engem brutalisan bantalmaztak (amit anyam csinalt, kicsit tulment mar a veres fogalman), ok nelkul sokszor, csak mert rossz napja volt, ordibalt, stb, 13 evesen, sirva, a takaró alatt megfogadtam, hogy en a gyermekemmel soha..

2012. máj. 15. 08:18
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves, őszinte válaszaitokat. Utolsó, sajnálom, remélem, felnőttként már boldog vagy!
2012. máj. 15. 14:07
 26/27 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: kárpótolt az élet :)))

egyenkent nem konnyu, de muszah megnevelni oket.. a kiabalas senkinek se jo, neked se lesz jobb (sot, furdal a lelki utana, gondolom, kulonben nem irtad volna ki), a gyerkocnek se

nem irtam, de apa neha megemeli a hangjat. mivel ritkan teszi, mindug van hatasa.. inkabb a faradsaf miatt teszi o is.. én vagy elterelem a figyelmet, vagy megbeszelem vele, a lenyeg, hogy nem hagyom hogy elkapja a hiszti gepszij, mert akkor semmi sem segit. szerintem.

2012. máj. 15. 20:27
 27/27 anonim válasza:
Hát szerintem mondhatod neki hogy matrica lesz belőled de ő ennek nem fogja fel a súlyát. Viszont véleményem szerint nem szabad túl szigorú és túl engedékeny sem lenni. Nincs mindig értelme annak ha sokat ordítasz vele mert akkor a kapcsolatotok romlik, viszont az sem jó hogyha elnézegeted szó nélkül azt ha a kereszteződésbe "behajt" a motorral :). Tehát lavírozni kell. Ja meg az elején kell egy kicsit több időt rá fektetni, hogy tudja hogy hol a határ(mint egy kis kutya) :D
2012. jún. 4. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!