Kiabálsz a kisgyerekeddel?
Igen, sajnos minden napra jut valami, többször is :(
Világéletemben türelmetlen és pörgős voltam, így halálra idegesít az időhúzás, a szöszmötölés és a tutyimutyiság. Na a fiaim (5 és 2,5 évesek) persze mind a 3-ból jeleskednek, megspékelve egy jó adag akaratossággal, nyafogással és hisztivel :) Na ez a kombináció meg aztán végképp kihúzza a gyufát nálam :)
Majd még írok, csak most mennem kell, addig is: SZÚÚÚÚSZÁÁÁÁ
21-es vagyok.
Igen, a másokhoz való hasonlítgatás nálam is megvan :)
Nekem is a sógornőm a halálom, mert ő is olyan, hogy örökké minden tip-top náluk és a kertben egy szál gaz sincs, miközben vékonyabb nálam és még a fizetése is több :)
3 eves, sose kiabaltem vele, es remelem nem is fogok, pedig apa fel evig nem volt itthon, es terhesen, egyedul egy ket es fel eves energiabombaval voltam..
viszont azert is, mert engem brutalisan bantalmaztak (amit anyam csinalt, kicsit tulment mar a veres fogalman), ok nelkul sokszor, csak mert rossz napja volt, ordibalt, stb, 13 evesen, sirva, a takaró alatt megfogadtam, hogy en a gyermekemmel soha..
Utolsó vagyok: kárpótolt az élet :)))
egyenkent nem konnyu, de muszah megnevelni oket.. a kiabalas senkinek se jo, neked se lesz jobb (sot, furdal a lelki utana, gondolom, kulonben nem irtad volna ki), a gyerkocnek se
nem irtam, de apa neha megemeli a hangjat. mivel ritkan teszi, mindug van hatasa.. inkabb a faradsaf miatt teszi o is.. én vagy elterelem a figyelmet, vagy megbeszelem vele, a lenyeg, hogy nem hagyom hogy elkapja a hiszti gepszij, mert akkor semmi sem segit. szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!