Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiamnak pelenka kiütése...

Kisfiamnak pelenka kiütése van de már nagyon csúnya vörös tegnap elkezdtem keni canestennel ugy hogy kevertem a neogranormonal már nem anyira vörös ma kaptam csuka májas krémet azt mondták h ezis jó rá akor most melyiket használjam?

Figyelt kérdés
mikor mulnak el a pöttyök?
2012. máj. 12. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász tud írni jó gyógyszertári krémet. Canesten meg nem erre való.
2012. máj. 13. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekünk a bőrgyógyász a canestent javasolta, mivel a pelenkakiütést is gomba okozza, amit a sudokrém súlyosbít, mint gyógyítana, mert zsíros krém és nem hagyja levegőzni a popsit. A pelenkakiütést szárítani kell, erre a canesten a legmegfelelőbb.
2012. máj. 13. 11:26
 13/14 anonim ***** válasza:
A Sudocrem szarito hatasu krem, az osszetevoit nezve nem kell orvosnak lenni, hogy rajojjon az ember. Egyaltalan nem zsiros. A pelenkakiutesnek semmi koze nincs a gombahoz.
2012. máj. 13. 12:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Az mas, ha nektek gombatok volt, es a borgyogyasz megfelelo vizsgalatokkal (tehat nem rontgenszemu ranezessel vagy szagminta alapjan) ezt alatamasztotta. Sajnos, Mo-on a legtobb orvos szeret csakugy ranezessel gyogyszert felirni, aztan vagy bevalik vagy nem, evegre 50-50% esely van ra.

Ha meg gomba lenne, akkor a canesten el kellett volna, hogy mulassza es nem terne vissza allandoan. Ez sima pelus kiutes, nem megfelelo apolas miatt jelentkezik.

2012. máj. 13. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!