Kisfiamnak pelenka kiütése van de már nagyon csúnya vörös tegnap elkezdtem keni canestennel ugy hogy kevertem a neogranormonal már nem anyira vörös ma kaptam csuka májas krémet azt mondták h ezis jó rá akor most melyiket használjam?
Maradj a canesten+neogranormon párosnál! Még 1-2 nap és meggyógyul a popó.
A csukamájról még nem hallottam, de orvosi jóváhagyás nélkül biztos nem kenném a gyermekemre.
De minek kened Canestennel??? 99%, hogy nincs gombája, akkor minek kened olyan gyógyszerrel, ami nem való gyereknek, ráadásul fölöslegesen... Ne haragudj, nem kötözködöm, csak nem értem.
A pelenkakiütésre jó a Sudocrem, Bepanthen kenőcs. Javaslom, hogy amíg el nem múlik a gyulladás, semmiképp sem használj popsitörlőkendőt, hanem minden peluscserénél (kaki, illetve, a sima pisisnél is) inkább mosd meg a csap alatt szappanos (én javaslom a sima baba szappant) vízzel vagy akár kamillás vízzel is leöblítheted, mert a kamilla is jó gyulladás ellen (bár a Sudocrem eleve tartalmaz kamillát), de ugyanúgy szappannal meg kell mosni a posiját mindenképp, múszáj rendesen tisztítani. Ha megmostad, akkor kis olajos (babaolaj, bármelyik jó, akár étolaj is) vattával töröld át és úgy vidd föl a popsira a Sudocremet. A neogranormont nem ismerem, nálunk a Sudocrem nagyon jól bevált, nagyon jók az összetevők, pont erre is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!