Rossz anyának érzem magam, sokat vagyok ideges, a gyermekeim nem fognak szeretni?
5 és 2 évesek a gyerekeim. Mindkettő hisztis, a nagy értetlen, szemtelen, a kicsi dacos, akaratos + egy 72éves mama aki érzékeny,nincs türelme...stb. Én pedig mostanában egyre idegesebb és türelmetlenebb vagyok, kiabálok velük és utánna hihetetlenül bánt az egész! Nem tudom honnan merítsek energiát, ki vagyok merülve. Anyagi helyzetünk rossz, terveink a jövőre nézve mind kezdenek füstbe menni. Lakásfelújítás, nyaralás, autó....stb. Semmit nem tudunk megvalósítani, csak élünk mint a robotok.....tesszük a dolgunk.
Mivel mi nem vagyunk kiegyensúlyozottak, a gyerekek is kezelhetetlenebbek, nehezebb velük, ők is érzik.
A nagy mindig is az apjához húzott, félek a kicsi is el fog tőlem fordulni.Azt nem élném túl, annyira szeretem őket!
Ja és van még az orbáncfű és a citromfű tea.Nyáron az orbáncfű teát nem ajánlatos inni napérzékenység miatt.
S van a Neuroptim gyógynövényes szer,ami kifejezett szorongásra van.De 4500 ft.
De néha egy fél szem frontin is segít a 0,25-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!