Rossz anyának érzem magam, sokat vagyok ideges, a gyermekeim nem fognak szeretni?
5 és 2 évesek a gyerekeim. Mindkettő hisztis, a nagy értetlen, szemtelen, a kicsi dacos, akaratos + egy 72éves mama aki érzékeny,nincs türelme...stb. Én pedig mostanában egyre idegesebb és türelmetlenebb vagyok, kiabálok velük és utánna hihetetlenül bánt az egész! Nem tudom honnan merítsek energiát, ki vagyok merülve. Anyagi helyzetünk rossz, terveink a jövőre nézve mind kezdenek füstbe menni. Lakásfelújítás, nyaralás, autó....stb. Semmit nem tudunk megvalósítani, csak élünk mint a robotok.....tesszük a dolgunk.
Mivel mi nem vagyunk kiegyensúlyozottak, a gyerekek is kezelhetetlenebbek, nehezebb velük, ők is érzik.
A nagy mindig is az apjához húzott, félek a kicsi is el fog tőlem fordulni.Azt nem élném túl, annyira szeretem őket!
El kellene utaznod, közeli helyre 2-3 napra EGYEDÜL ! ! !
Tessék megoldani. Fel kell töltődni - és azt egyedül lehet.
Lefogyott az energiád. És hidd el, utána minden könnyebben fog menni. nyomás, csomagolni! :))
Nem olyan a helyzeted akkor nem tudsz elutazni, igaz??
Miből is?? Kire hagynád a kölyköket?
Én hasonló cipőben vagyok.. úgyhogy ezek az ötletek nem segítettek sajna rajtam.
Nálunk is rodibálok, sokszro visítok a feszkótól és rossz anyának érzem magam..
Nemrég el kezdtem szedni a sedatif pc homeos bogyót és sokat segített.
Ne aggódj attól még Te leszek az anyjuk és ahogy nőnek kinövik ezeket a bosszantó dolgokat. Okos iskolások lesznek. Velem is kiabáltak, sőt még ki is kaptam h rossz voltam mégis mosolyogva emlékszem vissza és nem úgy hogy miylen gonosz volt az apám /anyám. megérdemeltem és kész.
Kitartás!
Napi 1 szem Magne B6 Extra segít,hidd el.
Én is szedem.Nekem 4 gyerekem van és egy 20 éve fekvőbeteg nagymama akit ápolok 20 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!