Baba és a tévé. Engeditek?
Bár az enyém ülne le tv-t nézni.Elég lenne ha 1x megnézne velemit, de nem....Őt nem érdekli 21 hós.Hiába kapcsolok be bármit.
Szerintem örülj neki, ha nézegeti, így jut kis idő magadra is.Én állandóan kereshetem,ha fél pillanatra nem oda figyelek,mert addigra már azt csinálja amit nem kellene.Szóval én örülnék, és engedném..
Az enyém fél éve nézi a Bebe Tv-t, ami ilyen kicsik számára készül. Sokat tanult belőle. Ha elmegyünk anyámékhoz egy hétre, nem hiányolja, tehát nem szokott rá.
A gond az erőszakos mesékkel van csak.
Szia!
Nekem 14 hónapos kisfiam van. Érdekelné a tévé (különösen az apukája kedvence, a forma1), de én egyáltalán nem engedem neki, hogy nézze. Nem a pszichológiai hatások miatt, hanem azért, mert nekem is közel -8 dioptriás a szemem, és féltem az övét is, hiszen hajlama lehet a szeme elromlására.
Azt olvastam egyébként egy természetgyógyász újságban, hogy 3 éves korig nem ajánlott a tévé, afölött is csak fokozatosan bevezetve (pl. napi fél óra, mese).
Én engedném,ha nézné...,addig sem valami rossz dologban kotor.....
26 hós,a játékok sem kötik le sokáig, akkor sem ha leülök vele.
Kicsi még a tiéd,ha szivesen nézi hagy nézze...
A nagyobb fiam 2 éves korától nézi a tv-t.Természetfilmeket,hogyan készült ilyenek a kedvencei.Elképesztő ismeretanyaga van a társaihoz képest.Méghogy a TV soha nem tanított még senkinek semmit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!